BREAKING NEWSRecomandate

Misterul legitimației care dovedește că fostul primar Cătălin Cherecheș este membru în organizația rezerviștilor din Ministerul de Interne | După arestarea în Germania, a fost dat afară

Pe lângă miile de euro pe care le avea fostul primar Cătălin Cherecheș asupra sa la momentul arestării, au atras atenția și cartea de identitate din Italia, vechea legitimație de deputat, care a expirat, precum și o legitimație emisă de Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere (ANCMRR) din Ministerul de Interne.

„E vorba de acte menite să-l ajute pe Cherecheș să scape dintr-un control de rutină”, a estimat, la Antena 3 CNN, jurnalistul de investigații Sorin Ovidiu Bălan.

În ceea ce privește legitimația de deputat, lucrurile sunt clare: Cherecheș a fost parlamentar și a păstrat documentul după încetarea mandatului în forul legislativ.

Iar cu privire la cartea de identitate din Italia, lucrurile rămân să fie clarificate, odată cu informațiile legate de eventualele proprietăți sau afaceri pe care Cherecheș le-ar avea în această țară.

Însă legitimația de fost cadru militar în MAI a provocat consternare, dat fiind că primarul din Baia Mare nu a fost ofițer activ în Ministerul de Interne.

În acest context, Filiala Maramureș a ANCMRR a precizat că legitimația este autentică și a detaliat contextul în care lui Cătălin Cherecheș i-a fost dat un astfel de document.

Astfel, în conformitate cu statutul ANCMRR și al Filialei „Pintea Viteazu” din Maramureș, pot deveni membri onorifici ai asociației persoanele din administrația publică locală și județeană care au sprijinit această organizației în rezolvarea diferitelor probleme.

Membrii onorifici ai ANCMRR nu plătesc cotizație. Cherecheș a acordat ANCMRR Maramureș un spațiu pe Bulevardul Republicii nr. 62 din municipiu. Aici, Asociația își desfășoară activitatea și în prezent. Pe legitimația lui Cherecheș este trecută mențiunea „P.C.” (personal civil). Legitimația nu a fost vizată pe anul 2023, din cauza problemelor juridice ale fostului primar.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA DRAGOMIREȘTI: Doi oameni morți într-un incendiu de vegetație uscată

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Scandal monstru pe strada Pășunii din Baia Mare. Au intervenit 7 echipaje de poliție (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

APEL UMANITAR: Să-l ajutăm pe Cristi să iasă învingător din lupta cu boala!

Vasile Dale

2 mesaje

dan noiembrie 30, 2023 at 3:10 pm

Ador diferentele dintre cele doua poze, care arata si nivelul de lingere la fund de catre fostii ofiteri „Cadre Militare în Rezervă și în Retragere” care au batut cu fundul scaune in diverse unitati militare, care au printre ei citiva militari de exceptie si a caror onoare o pateaza cu asemenea certificate. Daca e membru de onoare, nu il pui sub drapel, il faci sustinator , sponsor, etc., nicidecum membru, ca nu a imbracat haina militara alaturi de cei din „club”.

Raspunde
MARAMUREȘ: Cinci percheziții domiciliare în cazul fugarului Cherecheș – Stiri din Maramures noiembrie 30, 2023 at 4:18 pm

[…] Misterul legitimației care dovedește că fostul primar Cătălin Cherecheș este membru în organi… baia marecherecheșmaramureșstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.