BREAKING NEWSRecomandate

VITAL Baia Mare: Furnizarea apei potabile va reveni astăzi la normal

Avaria la conducta de transport DN 800 mm produsă în seara zilei de 25 noiembrie 2023, care a dus la scăderea debitului și a presiunii în sistemul de alimentare cu apă a municipiului Baia Mare, a fost remediată.

Având în vedere că este vorba de o conductă de transport foarte mare, conducerea Vital spune că pentru această intervenție a fost nevoie de mai multe zile, lucrările fiind de o complexitate majoră. Ca urmare și echilibrarea sistemului a durat mai mult decât se estimase inițial.

De asemenea, pe parcursul procesului de intervenție au mai apărut alte 6 avarii, cauzate de perturbarea presiunii în sistemul de alimentare cu apă.

În noaptea de 29 spre 30 noiembrie echipele de muncitori au reușit să spele rețelele reparate ia în prezent se încarcă sistemul cu apă și se intervine, în vederea echilibrării sistemului hidraulic și a presiunii, pentru a evita producerea altor evenimente neplăcute.

Reprezentanții SC Vital S.A. Baia Mare estimează că în această după-amiază furnizarea apei în Baia Mare va reveni la normal. Vital își cere scuze față de utilizatori și îi informează că pentru alte informaţii suplimentare sau alte sesizări, pot suna în continuare la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. la numerele de telefon 0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661 sau să urmărească noutățile și pe pagina de Facebook SC Vital SA.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ABSOLUT HALUCINANT: Un profesor de matematică din Sighet săltat de polițiști din școală! S-ar fi întâlnit prin mesaje cu o elevă de 11 ani într-o sală de clasă (EXCLUSIV / VIDEO)

Vasile Dale

PRELUARE ACTUALMM: “Regii” şoselelor în Maramureş, unul dintre motivele pentru care se petrec atâtea accidente grave

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Doi polițiști aflați în pensie sunt suspectați că ar fi braconat doi mistreți pe fondul de vânătoare 17 Izei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.