BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ARESTAT: Un adolescent l-a lovit cu pumnul în față și l-a tâlhărit pe un taximetrist din Baia Mare

 Ieri, 02 decembrie, Judecătoria Baia Mare a emis pe numele unui tânăr de 17 ani din Baia Mare, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

          În fapt, la data de 30 noiembrie a.c., la ora 01.38, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către un bărbat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în momentul în care intenționa să își înceapă activitatea în regim taxi și ieșea din parcarea situată în spatele unui imobil de pe bulevardul Regele Ferdinand, a fost oprit de către o persoană necunoscută care a deschis portiera dreaptă a autovehiculului și ar fi apucat de pe scaunul dreapta față o tabletă cu intenția de a o sustrage.

În acel moment persoana vătămată s-a opus, fiind îmbrâncit și lovit cu pumnul în zona feței de către persoana necunoscută, care văzând că nu poate să sustragă tableta, ar fi încercat fără rezultat să sustragă ceasul de taxat, după care a sustras de pe suportul de bord telefonul persoanei vătămate în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

          Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și reținută pentru 24 de ore de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, fiind condusă la Centrul de Reținere și arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

          Telefonul mobil sustras a fost recuperat si predat persoanei vătămate.

Ce spune instanța

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare în dosar nr. 5293/P/2023din 02.12.2023 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 02.12.2023 până în 31.12.2023 inclusiv, a inculpatului Cătălin V. cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută și pedepsită de art. 233, art. 234 al. 1 lit. d Cod penal, cu aplicarea art. 113 alin. 3 din Codul Penal.

Respinge solicitarea inculpatului, prin apărător, de a se dispune împotriva sa măsura arestului la domiciliu, ca neîntemeiată. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Te-ar putea interesa si

O șoferiță din Baia Mare a lovit o mașină parcată. Avea 1.13 mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

BAIA MARE: Incendiu la un apartament de pe strada Cuza Vodă. Cauza: o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată

Vasile Dale

EXCLUSIV – Femeie înjunghiată de 10 ori sub privirile celor 4 copilași. Agresorul şi-a înjunghiat şi fiul de 15 ani. Avea ordin de protecție (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.