BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

Sighetu Marmației: Un puștan de 18 ani a amenințat o vânzătoare cu cuțitul. A fost arestat preventiv

La data de 30 noiembrie 2023, la ora 22.24, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că la un magazin de pe strada Dragoș Vodă din municipiu, o femeie de 58 de ani, ce avea calitatea de vânzătoare, ar fi fost amenințată cu un briceag și îmbâncită de către o persoană necunoscută, aceasta sustăgând de pe un raft, poșeta personală a femeii.

          În urma probatoriului administrat, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr, de 18 ani, din Sighetu Marmației.

          Persoana bănuită de comiterea faptei a fost internată la Spitalul Municipal Sighetu Marmației-Secția Psihiatrie, ulterior, pe numele acesteia, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

          Tânărul a fost depus la Centrul de Reținere și arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Ce spune instanța

Solutia pe scurt: judecătorul de drepturi și libertăți, prin Încheirea penală nr. 754/01.12.2023, admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu-Marmaţiei în dos nr. 1959/P/2023.

În temeiul art. 202, alin. 1), 3) şi 4) lit. „e”, art. 223, alin. 2), şi art. 226 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului H. G.-P., … cercetat în dosarul de urmărire penală nr. 1959/P/2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu-Marmaţiei pentru săvârşirea infracţiunii de: „tâlhărie calificată”, faptă prev. și ped. de art. 233 ?i 234 alin. (1) lit. a), c) și d) din Codul penal, pe o durată de 30 zile, de la data de 01 decembrie 2023, până la data de 30 decembrie 2023, inclusiv.

Respinge cererea inculpatului de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul şi Ministerul Public.

Te-ar putea interesa si

BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS: Bărbat din cătunul RUNC (Buciumi) recidivist, arestat preventiv după ce a fost prins la volan cu 1,76 g/l alcool pur în sânge

Vasile Dale

NU S-AU MAI DERANJAT: Pizzarul care a hărțuit și amenințat o polițistă a fost plasat de procurori 60 de zile sub control judiciar – actualizare

Vasile Dale

FOTO: Biciclist lovit de autobuz lângă Autogară. Scuterist lovit de mașină pe strada Mărgeanului (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.