BREAKING NEWSEveniment

DE WEEKEND: Șase maramureșeni și un sătmărean au încălcat legislația rutieră și s-au ales cu dosare penale

Șase maramureșeni și un sătmărean au fost depistați de polițiști conducând autovehicule pe drumurile publice în timp ce comiteau infracțiuni rutiere.

          Bărbații identificați la volanele autoturismelor aveau vârste cuprinse între 30 și 67 de ani. Cinci dintre aceștia au condus cu alcoolemii cu prinse între 0,55 și 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, unul a condus în timp ce nu deținea permis de conducere, iar ultimul a condus un autoturism neînmatriculat, care avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

          În cazul conducătorilor auto depistați cu alcoolemie, s-a procedat la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiilor.

          În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul rutier.

Două mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare de polițiști

          La data de 29 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri și polițiștii din Ocna Șugatag au pus în aplicare mandatele de executare a pedepsei închisorii emise de Tribunalul Maramureș și Judecătoria Sighetu Marmației, pe numele a doi bărbați în vârsă de 29 de ani.

          Aceștia sunt condamnați la pedepse de 3 ani și 4 luni sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, respective 4 ani și 4 luni sub aspectul comiterii de infracțiuni rutiere.

          Bărbații au fost depuși la Penitenciarul Baia Mare, în vederea executării pedepselor.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: VIOLENȚĂ LA ȘCOALA DIN RUSCOVA – Un elev de clasa a VI-a ar fi fost agresat în toaleta școlii de un alt elev din clasa a VIII-a (actualizare)

Vasile Dale

LOVITURĂ DE IMAGINE PENTRU POLIȚIA DIN BAIA SPRIE: Un spărgător de locuințe profesionist a fost înhățat. Era spaima locuitorilor din două orașe

Vasile Dale

WEEKEND cu șoferi beți sau drogați pe șoselele județului: Dosare penale întocmite de polițiștii maramureșeni

Vasile Dale

1 mesaj

Viorica decembrie 4, 2023 at 12:21 pm

Da permisele i leau luat macar,

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.