BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO – ACUZE GRAVE: Cumnatul lui Zetea de la Agenția pentru Protecția Mediului a blocat proiectul de Centură Metropolitană a municipiului Baia Mare. Reacția președintelui PSD Maramureș (actualizare)

Coaliția PSD – PNL a sărit în aer în Maramureș. Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, face acuze grave la adresa colegilor de coaliție din PSD. Acesta indică și persoana care pune frână investițiilor din județul Maramureș: deputatul Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș.

”Am lucrat doi ani și jumătate la proiectul de centură metropolitană a municipiului Baia Mare. Am făcut toate studiile necesare și mai aveam doar avizul de la Agenția pentru Protecția Medilului Maramureș. Am fost personal la prima ședință și ne-au amânat pentru 10 zile. Am mers și la a doua ședință pentru că am simțit presiuni. Și atunci, o singură persoană s-a opus pentru că vezi doamne oamenii nu sunt suficienți informați. Ne-au amânat 3 luni. Deci vom sta trei luni de zile pentru o persoană s-a opus. Numele acestei persoane este Daniel Nicula, cumnatul lui Gabriel Zetea. El a spus că nu cedează pentru că el are presiuni asupra lui” a spus Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

”M-am săturat de ipocrizie, m-am săturat de fătărnicie. Toată ziua pozăm în salvatorii Maramureșului când noi punem frână la toate proiectele de investiții. De ce? Pentru că este unul președinte care nu ne face jocurile. Nu le fac! Și nici nu le voi face nici la Consiliul Județean, nici la Primăria Baia Mare” a continuat Bogdan.

Întreaga declarație în materialul video.

Reacție președintelui PSD Maramureș

Astăzi după amiază a venit și reacția președintelui PSD Maramureș, Gabriel Zetea despre acuzele aduse. ”Tu, Ionel Bogdan nu ți-ai făcut datoria! Ai promis maramureșenilor că aduci un miliard de euro, însă tu Ionel Bogdan ne vei costă pe noi maramureșenii 100 milioane de euro. Nu ești în să îți iei un aviz de mediu de la agenția de mediu, te ajut eu! Te iau de mânuță și te duc la dl ministrul PNL.

Dacă nu ești în stare dă-ți demisia, du-te acasă. Te lauzi doar cu studii de fezabilitate care înseamnă doar cheltuieli pentru noi maramureșeni. Și nu bani! Dragă, Ionel Bogdan, eu ales să te atac politic, pentru că meriți. Aleg să te atac administrativ, pentru că ești incompetent. Aleg să îți las familia în pace! Nu duceți politica în zona de mojicie, în zona de mizerie. Dar nu o să las să treacă cu vederea acest atac. Îl dau în judecată pe Ionel Bogdan. Mă duc în instanță și o să cer daune materiale, nu pentru a obține eu bani. O să cer în instanță bani pentru cei 21 de beneficiari de la DGASPC pe care Ionel Bogdan i-a uitat în Tg. Mureș”.

Urmărește aici întreaga declarația a președintelui PSD Maramureș

Notă: Noi am încercat să o contactam telefonic pe șefa Agenție pentru Protecția Mediului Maramureș. Nu ne-a răspuns la telefon. L-am contactat telefonic și pe funcționarul public vizat de acuzele președintelui CJ Maramureș însă acesta a precizat că nu dorește să comenteze pentru că este doar un inginer care respectă legea.

Te-ar putea interesa si

Ucrainean tocmit de un sighetean pentru a-l snopi în bătaie pe un localnic din Slătioara

Vasile Dale

VIDEO – Mesajul de Crăciun al președintelui Consiliului Județean Maramureș către maramureșeni

Vasile Dale

BRACONAJ CINEGETIC: La vânătoare, fără autorizaţie

Vasile Dale

4 mesaje

dan decembrie 4, 2023 at 4:22 pm

Daca un proroiect cum sint cele doua pasaje din BM are frine de la oricare partid politic, aceste partide au la conducere timpiti.
Lucrarile acestea vor dainui peste zeci si zeeci de ani dupa CE EI VOR FI FOST CIOLANE INTR-UN MORMINT NESTIUT.

PS.
Nu tineti seama de catei si zetei. Vor disparea inn mandatul urmator.

Raspunde
mo decembrie 5, 2023 at 12:03 pm

n-ai ce sa le vorbesti astora de lucruri care dainuie, astia vor un loc, caldut prin orice mijloace. Bine, nici Ionel nu se stie prea bine sau nu a avut rabdare sa-si pregateasca terenul corespunzator, adica sa ceara argumente ingineresti pentru care se refuza acordarea avizului, IN SCRIS! Cat despre Zetea.. mojicule raspunde acuzatiilor ce ti se aduc prin prezentarea argumentelor pentru care s-a refuzat acordarea avizului, sau singurul argument e politic/egoist?

Raspunde
APM Maramureș – Punct de vedere raportat la declarația domnului Ionel Ovidiu Bogdan, titular al proiectului ,,Construire variantă de ocolire Baia Mare”, apărută pe rețeaua de socializare facebook – Stiri din Maramures decembrie 5, 2023 at 5:27 pm

[…] VIDEO – ACUZE GRAVE: Cumnatul lui Zetea de la Agenția pentru Protecția Mediului a blocat pro… baia marecenturăcentură ocolitoare baia maremaramureșpnlpsdstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde
Deputatul Gabriel Zetea îl va acționa în instanță pe Ionel Bogdan pentru defăimare și acuzații mincinoase – Stiri din Maramures decembrie 5, 2023 at 8:50 pm

[…] VIDEO – ACUZE GRAVE: Cumnatul lui Zetea de la Agenția pentru Protecția Mediului a blocat pro…APM Maramureș – Punct de vedere raportat la declarația domnului Ionel Ovidiu Bogdan, titular al proiectului ,,Construire variantă de ocolire Baia Mare”, apărută pe rețeaua de socializare facebook baia marestiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.