BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV: Doru Dăncuș, ”Locotenentul lui Cherecheș”, exclus DEFINITIV din calitatea de președinte CNC

Ieri Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât DEFINITIV că decizia de excludere din Consiliul Național de Conducere a PNȚCD a viceprimarului cu atribuții de primar al Băii Mari, Doru Dăncuș este legală.

Doru Dăncuș a contestat decizia însă a pierdut procesul. Din ce știm până acum Doru Dăncuș ar avea calitatea de membru PNȚCD și chiar și-ar fi reînoit adeziunea la partid.

Detalii soluţie: Decizia nr. 2463: Respinge, ca inadmisibil, recursul formulat de intervenientul Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat, prin Preşedinte Ioan Doru Dăncuş, împotriva deciziei nr. 498 A din 21 martie 2023 şi a încheierii din 30 mai 2023, ambele pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IV-a civilă. Definitivă.

”Este condamnabilă dezinformarea promovată de PNL prin diverse oficine de propagandă cum că aș fi pierdut definitiv procesul de excludere din PNȚCD, ceea ce nu este adevarat.

Dosarul pe care ei il prezinta ca fiind o decizie definitivă pronunțată de ÎCCJ cu privire la excluderea mea este din dosarul 26322/3/2022, care, asa cum se poate verifica pe portalul instantelor, priveste recursul la o cerere de interventie intr-un litigiu privind conducerea PNTCD si nu excluderea mea din PNTCD. Eu, ca persoana fizica, nu sunt nici reclamant si nici parat in acel dosar.

Cei care își doresc atât de mult sa mă dea la o parte deoarece le este frică de mine, nici nu mai verifică informațiile, nu corelează dosarele, arătând încă o dată cât de disperați sunt și cât de furioși sunt ca nu le-a ieșit jocul „de-a primarul”…. Mai încet cu dezinformarea pe scări!” a spus Doru Dăncuș.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Borșean din Clanul Butănenilor aflat în arest la domiciliu implicat într-un grav accident rutier

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Ploi torenţiale şi grindină. Pasajul CFR de la intrarea în Baia Mare a fost inundat

Redactie

PERCHEZIŢII LA SERVICIUL DE MEDICINĂ LEGALĂ MARAMUREŞ: O asistentă şi un biolog, suspectaţi că “scoteau” alcoolul din sânge.Cine e asistenta arestată? (actualizare)

Redactie

1 mesaj

dan decembrie 5, 2023 at 12:14 pm

Cine naiba este CNC? Consiliul National de Conducere al cui? Al PNTCD? Ca numai in prescurtari omul se pierde.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.