Important

Lucrări de punere în siguranță a traficului rutier pe DN18, în Pasul Hera – foto

Pentru siguranța participanților la traficul rutier se vor executa în perioada 7 decembrie 2023 – 29 martie 2024, în intervalul orar 9.00 – 16.00, pe DN18, în Pasul Hera, între km84 si km92, lucrări de îndepărtare a copacilor care se pot prăbuși pe partea carosabilă în condiții meteorologice nefavorabile (rafale puternice de vânt, respectiv precipitații abundente sub formă de zăpadă).

Arborii identificați au fost marcați și au fost obținute autorizațiile necesare pentru efectuarea lucrărilor de exploatare și îndepărtare de către operatorul economic, fără a pune în pericol participanții la trafic.

Circulația rutieră va fi dirijată pe perioada executării lucrărilor pe DN18, în Pasul Hera cu palete de către angajații Secției de Drumuri Naționale Baia Mare și operatorul economic, care vor fi sprijiniți de către polițiști din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Maramureș.

Având în vedere că există posibilitatea restricționării alternative a traficului rutier în Pasul Hera pe perioade scurte de timp, recomandăm conducătorilor de autovehicule următoarele rute alternative pentru deplasarea în trafic: Baia Sprie DJ 184 –DJ109F Budești – Călinești – Bârsana DJ 186, pentru autoturisme;

DN18 Baia Mare – DN18 Vadu Izei – DJ 186 – Bârsana – Bogdan Vodă – Săliștea de Sus – Săcel – DN18 Moisei vehicule cu tonaj mai mare 7,5 tone.

Lucrările de îndepărtare a arborilor marcați pe DN18, în Pasul Hera, între km84 și km92 se vor desfășura în funcție de condițiile meteorologice!

Te-ar putea interesa si

Maramureşean depistat în Iojib la volan sub influenţa alcoolului şi a drogurilor

Redactie

Măsuri privind prevenirea răspândirii SARS COV 2

Redactie

VIDEO: Mașina înmatriculată în Franța plină cu țigări de contrabandă abandonată pe o stradă din Sighetu Marmației

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.