Important

9 DECEMBRIE: Ziua Internațională Anticorupție

În fiecare an, ziua de 9 decembrie, este sărbătorită la nivel global ca Ziua Internațională Anticorupție, stabilită prin Convenţia Organizaţiei Naţiunilor Unite împotriva corupţiei și care marchează promovarea principiilor etice, legalitatea, integritatea, responsabilitatea și transparența asupra propriilor acțiuni în afacerile publice și private.

În acest context, în perioada 04-08.12.2023, ofițerii de prevenire ai Serviciului Județean Anticorupție Maramureș au desfășurat activități de educație pentru promovarea integrității adresate candidaților programați la proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere, prezenți la sala de examinări din sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș.

În cadrul activităților desfășurate, la care au participat peste 100 de persoane, au fost prezentate aspecte privind identitatea instituțională a Direcției Generale Anticorupție, infracțiunile de corupție, modul de acțiune în situația în care sunt implicați sau iau cunoștință despre săvârșirea unor astfel de fapte, fiind astfel intens popularizat sistemul Call-center anticorupție – 0800.806.806.

Reamintim faptul că, la nivel local, DGA este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Maramureș, al cărui sediu se află în municipiul Baia Mare, str. Tineretului, nr. 2, cam. 34-36, jud. Maramureș, tel./fax 0262.207.264. Cetățenii județului Maramureș care doresc să ia atitudine împotriva faptelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare telefonică gratuită la Call-center anticorupție 0800.806.806, prin e-mail la adresa [email protected] sau direct la sediul structurii județene.

Te-ar putea interesa si

Deputatul Adrian Todoran, contribuție decisivă pentru realizarea Autostrăzii Nordului. Peste patru ani: Prima autostradă ce va traversa Maramureșul

Vasile Dale

Precizări din partea conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare legate de masa servită pacienţilor

Vasile Dale

CU ELICOPTERUL ÎN CĂUTAREA HOȚILOR DE MASĂ LEMNOASĂ: Percheziții la Ocolul Silvic Poienile de Sub Munte, dar și la 12 firme

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.