BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Un tânăr a trecut cu mașina peste un bărbat care se afla întins pe șosea. Victima a murit la spital

 La data de 06 decembrie 2023, la ora 19.02, polițiștii din Borșa au fost sesizați despre faptul că s-a produs un accident rutier pe DN.18, strada Alexandru Ioan Cuza, din oraș.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 22 de ani din Borșa, dinspre Moisei înspre județul Suceava, a surprins și accidentat un bărbat de 39 de ani, care se afla întins pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 39 de ani, care a fost transportat de un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul din Borșa, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, fiindu-i prelevată mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, fiindu-i prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ieri, 07 decembrie, în urma rănilor suferite, victima a decedat la spitalul din Borșa.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

 În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

Proteste ale taximetriștilor, în toată țara! Nemulțumirile sunt legate de șoferii de ride sharing (VIDEO)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO / URMĂRIRE NEBUNĂ ÎN BAIA MARE – Șofer beat și fugar blocat în stradă de patru echipaje de poliție (actualizare)

Redactie

A FOST ARESTAT PREVENTIV: Un şofer din Valea Chioarului beat criţă, implicat într-un accident pe DN 1C. Accident și în Baia Mare (foto)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.