BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

Avocatul din Germania al lui Cătălin Cherecheş rupe tăcerea: Adevărul despre starea fostului edil, mutat la o închisoare din Munchen

Avocatul din Germania al lui Cătălin Cherecheș a dezvăluit, în exclusivitate la Antena 3 CNN, care este situația fostului edil și ce face în acest moment.

”Am fost la el în vizită marți, la închisoarea din Augsburg și astăzi el va fi transferat în închisoarea din Munchen. Noi nu am fost de acord cu o extrădare simplificat”, a declarat avocatul acestuia.

Avocatul acestuia mai spune că fostul edil nu vrea să fie încarcerat în țară, însă, cu siguranță, Cătălin Cherecheș își va petrece sărbătorile în închisoare.

Deși nu a putut primi vizitatori până acum, apărătorul acestuia spune că mama și soția lui Cherecheș vor veni în vizită până la finalul anului.

În închisoarea din Germania nu sunt permise pachete cu mâncare, ci doar cu haine.

”Are voie să sune, dar aici, în Germania, este mai complicat. Nu se aprobă de foarte multe ori”, spune avocatul lui Cătălin Cherecheș.

Acesta mai subliniază că așteaptă mai multe documente de la statul român până în data de 3 ianuarie 2024.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO: O patrulă a Poliţiei Locale a acordat primul ajutor unei femei schizofrenice căzute în stradă

Redactie

EXCLUSIV FOTO/VIDEO – ECONOMIE LA DESZĂPEZIRE? Combustibil turnat din canistre în PET-uri de 5 litri la Sighetu Marmației (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lucia, o maramureșeancă din Gârdani, a dispărut de o lună în Belgia | Soțul ar fi amenințat-o că va fi „următoarea Elodia”, spun rudele dispărutei

Vasile Dale

4 mesaje

dan decembrie 8, 2023 at 12:48 pm

Cum sa imparta o celula la Satu Nou de Sus cu fosti sau actuali asistati social? Ar trebui construita o puscarie noua, de unica folosinta doar pentru exprimar.

Raspunde
ASB decembrie 8, 2023 at 7:19 pm

Cel mai râvnit burlac din Romania.

Raspunde
Misu decembrie 8, 2023 at 8:35 pm

Ar trebui să îi plingem de mila,când el SI a bătut joc de noi 10 ani?

Raspunde
Vasile decembrie 9, 2023 at 6:38 pm

S-a ,,dus/tăiat copacul,, … rădăcinile au rămas ! ( ca la Nuci , ca la Castani ) … Până să ,, putrezească,, și ,, rădăcina,, , mai eee , mai durează vreo 20 de ani … timp in careee , ,,buruienile,, ,,copacului,, or sa se-nmulteasca , excesiv …

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.