BREAKING NEWSEveniment

Comisar de poliție penitenciară Andreea Dobrițoiu va fi director adjunct la Penitenciarul Baia Mare

Sâmbătă, 09 decembrie 2023, s-au afișat rezultatele la concursul pentru ocuparea, din sursă internă, a postului de director adjunct pentru siguranța deținerii și regim penitenciar la Penitenciarul Baia Mare.

”Suntem deosebit de onorați și o felicităm, inclusiv pe această cale, pe doamna comisar de poliție penitenciară Andreea Dobrițoiu care, prin promovarea acestui examen a devenit singura femeie din sistemul penitenciar românesc care girează această funcție operativă de importanță majoră în cadrul oricărei unități de detenție.

Absolventă a Academiei de Poliție ,,A.I. Cuza” din București, promoție 2010, doamna Dobrițoiu a fost, încă de la debutul în carieră, un exemplu de probitate profesională și morală, activitatea deosebită fiindu-i recunoscută, inclusiv în cadrul structurii centrale, iar rezultatul de azi nu reprezintă decât o altă confirmare instituțională a unui traseu profesional impecabil.

Îi urăm mult succes în activitate și suntem siguri că va gestiona, cu același profesionalism, și noile provocări specifice funcției.” transmit reprezentanții Penitenciarului Baia Mare pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Șofer abia ținut în picioare de 4 polițiști în Baia Mare. Polițiștii au adus câine antidrog

Redactie

FOTO: Turist german, mort lovit de fulger în Munţii Rodnei

Redactie

EXCLUSIV: După ce și-au bătut joc și au abuzat sexual 4 fetițe soții din Cicîrlău și-au aflat sentința: 19,8 ani de pușcărie, respectiv 7,4 ani

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.