BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO / BAIA MARE: Accident de circulaţie pe bd. Independenţei. Sunt patru victime (actualizare)a

Accident rutier în această seară în Baia Mare. Sunt implicate două autoturisme şi sunt 4 victime, anunţă reprezentanţii ISU Maramureş.

Conform primelor informații se pare că șoferul autoturismul de culoare roșie nu ar fi respectat indicatorul STOP, pătrunzând în intersecția Cantemir cu Victoriei fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar.

Impactul violent nu a mai putut fi evitat. Ambele mașini au fost aruncate pe trotuar. Imediat la fața locului au sosit echipaje SMURD, ale Ambulanței dar și pompierii de la descarcerare.

Victimele au fost scoase din mașini, au fost stabilizate și transportate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Din fericire rănile suferite nu le pun viața în pericol.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătănare corporală din culpă. Șoferii au fost testați cu aparatul etiloest. În cazul tânărului de 21 ani din Brașov care nu a acordat prioritate etilotestul a indicat zero. În cazul șoferului care circula pe drumul prioritar etilotestul (52 ani) a indicat 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Atât el, cât și un pasager din mașina sa (bărbat 54 ani) au fost transportați la Spitalul Județean Baia Mare.

Ce spune IPJ Maramureș

Aseară, 12 decembrie, în jurul orei 21.00, polițiștii Biroului Rutier au intervenit la un accident rutier soldat cu victime, produs pe strada Victoriei la intersecție cu strada Dimitrie Cantemir.

          La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 21 de ani din Brașov, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 52 de ani din Baia  Mare.

          În urma accidentului rutier, șoferul de 52 de ani și un pasager din același autoturism de 54 de ani, au suferit vătămări corporale, motiv pentru care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde nu a fost necesară internarea acestora.

          Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele  fiind zero în cazul tânărului din Brașov și de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 52 de ani.

          Circulația în zona producerii accidentului rutier a fost restricționată aproximativ 30 min.

          În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2023/12/12/exclusiv-video-doi-pietoni-loviti-pe-trecerea-pentru-pietoni-din-zona-pietei-agroalimentare-din-baia-mare/

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE / FOTO: Dealeri de droguri pentru elevii din Sighet săltați din Baia Mare, Sighet, Bârsana și Cluj (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

E OFICIAL: Numărul 1 Mondial în Imobiliare este de acum și în Baia Mare

Vasile Dale

CA-N VESTUL SĂLBATIC: La Şomcuta Mare, doi maramureşeni au ameninţat cu cuţitul şoferul unui microbuz plin cu călători (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

3 mesaje

mo decembrie 12, 2023 at 11:29 pm

drogat? sau doar prostalau?

Raspunde
EXCLUSIV VIDEO: Doi pietoni loviți pe trecerea pentru pietoni din zona Pieței Agroalimentare din Baia Mare – Stiri din Maramures decembrie 12, 2023 at 11:54 pm

[…] EXCLUSIV VIDEO / BAIA MARE: Accident de circulaţie pe bd. Independenţei. Sunt patru victime accidentbaia mareimpactmaramureșpietonipolitiestiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde
Hai pa decembrie 13, 2023 at 12:21 am

Aia e Victoriei cu Cantemir, nu Independentei

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.