BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Două adolescente lovite lângă o trecere pentru pietoni din zona Pieței Agroalimentare din Baia Mare (actualizare)

Un alt accident de circulație s-a produs tot în această seară în Baia Mare în zona Pieței Agroalimentare. Din primele informații se pare că două tinere care s-au angajat în traversarea străzii în apropierea trecerii pentru pietoni semnalizată și marcată corespunzător, în fugă și fără să se asigure, au fost surprinse și accidentate de șoferul unui autoturism.

Victimele, două adolescente de 18, respectiv 15 ani, ambele din Baia Mare au fost preluate de echipajele Ambulanței și SMURD, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru a primi îngrijiri medicale.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 28 ani din Fersig, a fost testat rezultatul fiind negativ. Pe numele acestuia polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea inracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai bine de o oră, pe perioada cercetării la fața locului, transportul în comun al troleibuzelor a fost afectat.

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 12 decembrie, la ora 16.50, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Piața Izvoarelor.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 28 de ani din Fersig, a surprins și accidentat două tinere de 15 respectiv 18 ani, care se aflau în traversarea părții carosabile, în calitate de pietoni.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonilor, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a fost necesară internarea doar pentru victima de 15 ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Traficul în zona accidentului rutier a fost blocat pe un sens de mers, aproximativ 30 minute.

          În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Circulație rutieră în condiții de iarnă. Zăpadă de 50 cm la stația meteo Iezer

Redactie

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR: Sancţiuni de 20.000 aplicate în urma raziilor efectuate în cluburile de noapte din Baia Mare

Vasile Dale

ACŢIUNE DE CĂUTARE: Doi tineri rătăciţi în zona Cavnic, salvaţi de jandarmii montani (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

EXCLUSIV VIDEO / BAIA MARE: Accident de circulaţie pe bd. Independenţei. Sunt patru victime – Stiri din Maramures decembrie 12, 2023 at 11:55 pm

[…] EXCLUSIV VIDEO: Doi pietoni loviți pe trecerea pentru pietoni din zona Pieței Agroalimentare din B… accidentbaia maremaramureșpolitiestiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.