BREAKING NEWSImportant

AUR, partid de monştri. Părinţi care-şi bat copiii, acuzaţii de viol şi un deputat care şi-a bătut soţia

După deputatul care şi-a bătut soţia şi a fost dat afară din partid, acuzaţiile de viol de la Şcoala de Vară, AUR se confruntă acum cu un nou episod de violenţă. Doi părinţi, simpatizanţi ai partidului, sunt acuzaţi că şi-au torturat copilul.

Deputatul Dumitru Focşa a fost exclus din AUR în urmă cu câteva luni, după ce şi-a agresat soţia şi a motivat că bătaia primită este „din vina ei”. Luna trecută, deputatul AUR s-a întors în grupul parlamentar al partidului.

În luna septembrie 2023, o adolescentă în vârstă de 17 ani din Ialomiţa a participat la Şcoala de Vară a partidului AUR, în staţiunea Neptun. După o noapte în care s-a consumat alcool, tânăra a mers la Poliţia şi a depus o plângere de viola împotriva a doi membrii AUR.

Partidul AUR a recunoscut, la acea dată, că minora a participat la eveniment, însă a negat acuzaţiile de viol.

Acum, doi părinţi români, stabiliţi în Germania, au fost reţinuţi de poliţişti, după ce şi-ar fi torturat copilul în vârstă de doi ani pe motiv că nu l-ar fi dorit.

Între timp, au apărut noi detalii despre părinţii care au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce şi-au torturat copilul. Cei doi sunt simpatizanţi AUR şi chiar au postat recent pe paginile lor de socializare mesaje de susţinere pentru partid sau colaje foto cu sigla partidului.

Anchetatorii susţin că cel mic era bătut cu pumnii, era legat cu bandă adeviză la gură şi pus să stea în geamantan, faptele având loc în Germania. Copilul urmează să fie operat deoarece a suferit o fractură de piramidă.

Sursa: Antena3.ro.

Te-ar putea interesa si

SLI MARAMUREŞ: Diferențele salariale cuvenite personalului didactic vor fi plătite

Redactie

ACŢIUNE SALVAMONT: Tânăr de 15 ani, accidentat după ce a căzut de pe bicicletă în zona Vf. Igniş, recuperat de salvamontişti

Redactie

Maramureșul, reprezentat la a doua întâlnire transnațională de învățare din cadrul proiectului SIRM – „Integrarea Socio-Economică a Refugiaților și Migranților”, finanțat prin programul Interreg Europe 2021-2027

Redactie

1 mesaj

Ion decembrie 19, 2023 at 4:19 pm

Asta e jurnalism sau propaganda? Doar intreb asa retoric ….

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.