BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

A INTRAT PESTE EI ÎN CASĂ ÎN MIEZ DE NOAPTE – La 19 ani un tânăr a încercat să ucidă cu toporul o femeie și doi bărbați

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare au dat primele informații oficiale în cazul prezentat ÎN PREMIERĂ de PresaSM. Este vorba despre individul (19 ani) din Tătărești, care a intrat în mai multe case din satul Culciu Mic și i-a atacat pe localnici, rănind trei persoane care încercau să se apere. Deși pare un caz tipic de tentativă la omor, fiindcă agresorul a încercat să intre de mai multe ori în casă prin forță și ar fi încercat să elimine martorii cu o secure după ce a fost depistat de proprietarii caselor, polițiștii au încadrat fapta la ”lovirea sau alte violențe, violarea de domiciliu, amenințare și distrugere”

”La data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați de către o femeie despre faptul că o persoană ar fi pătruns în locuința sa din Culciu Mic și l-ar fi agresat pe soțul acesteia. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 19 ani ar fi pătruns fără drept în locuință și l-ar fi rănit pe soțul femeii, cu un obiect ascuțit, distrugând totodată mai multe obiecte ale imobilului. Ulterior, tânărul ar fi pătruns într-un alt imobil din localitate unde, cu același obiect ascuțit, ar fi rănit alte două persoane.

Polițiștii l-au imobilizat pe tânăr, prin executarea unui foc de armă, în plan vertical. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, violarea de domiciliu, amenințare și distrugere”, transmite Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare”, transmite IPJ Satu Mare, la solicitarea PresaSM.

Conform informațiilor PresaSM, totul s-a fi întâmplat astăzi, în jurul orei 03.00, atunci când un tânăr, în vârstă de circa 20 de ani, a intrat în casa unor localnici, cel mai probabil cu scopul de a fura. A fost surprins de către o femeie, iar hoțul i-ar fi făcut semn să tacă. Femeia a țipat, iar soțul acesteia s-a trezit și a început o luptă cu tânărul. Bărbatul l-a scos din casă, agresorul a reușit să intre din nou. La un moment dat, proprietarul a reușit să îl închidă în baie cu forța, dar individul a reușit să iasă, a pus mâna pe o secure și l-a lovit la nivelul capului pe proprietar, după care a fugit.

La scurt timp, individul a intrat într-o altă casă, fiind surprins și aici de către proprietar. Cel mai probabil pentru a-și ascunde urmele și pentru a nu lăsa martorii în viață, i-a atacat pe un bărbat și pe fiica acestuia, tot cu securea, rănindu-i grav și pe aceștia. Localnicii spun pentru PresaSM că un echipaj de Poliție a ajuns la fața locului în timp record, la doar câteva minute de la apelul la Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgență 112, și au fost nevoiți să execute un foc de armă pentru a-l prinde pe agresor. Individul a fost reținut și audiat de către polițiști.

Tot surse din comună spun pentru PresaSM că zona a fost împânzită de polițiști și luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare în identificarea unor posibili complici. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale comunei Culciu rezultă că individul ar fi acționat singur.

”Eu așa am auzit că ar fi avut și alți complici, că nu a acționat singur. Polițiștii s-au mișcat foarte repede, l-au prins. În vreo patru case ar fi intrat hoțul”, a spus un localnic pentriu PresaSM.

Reprezentanții Primăriei Culciu susțin că acest incident este unul izolat în comună, iar individul nu este din localitate, fiind domiciliat în Tătărești: ”Comuna noastră are supraveghere video și este o comună sigură. Acesta este un caz singular și îi asigurăm pe toți localnicii că am luat toate măsurile posibile, care țin de administrația locală, pentru a menține un climat de siguranță”.

Reamintim că un caz similar s-a petrecut în luna februarie a anului 2022 în Cartierul Sătmărel din municipiul Satu Mare. La acea dată, un pensionar i-a surprins în propria curte pe doi hoți de lemne care, pentru a nu lăsa martorul în viață, l-au ucis, după cum au mărturisit chiar infractorii.

Sursa foto și text: presaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

Noi decizii ale CJSU Maramureș: În Boiu Mare, Petrova, Vișeu de Jos, Ardusat și Recea devine obligatorie purtarea măștii de protecție, iar şcolile trec în scenariul 3

Redactie

EXCLUSIVITATE – BĂTAIE DE JOC: Poliţiştii detaşaţi pe Litoralul Mării Negre cazaţi în condiţii inumane de Ministerul de Interne (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

SCHIMBARE DE GENERAȚII: Forţe proaspete la Detașamentul de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare, Secția de Pompieri Vișeu de Sus şi Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.