BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

Claudiu a fost ucis în plină stradă, cu o singură lovitură de cuţit. Decizia judecătorilor italieni, la câteva zile după crima oribilă din Mede

Unul a rămas după gratii, altul a fost trimis în arest la domiciliu, iar alți doi sunt liberi. Aceasta este decizia judecătorului de instrucție Pasquale Villani, cu privire la cei patru suspecți români de asasinarea băimăreanului Claudiu Dolha, săptămâna trecută, în orașul italian Mede.

Doar Flavius Micu, în vârstă de 33 de ani, rămâne în închisoare. Potrivit publicației Il Giorno, el ar fi fost cel care, în noaptea de marți spre miercuri, l-ar fi înjunghiat în spate pe Claudiu, în urma unei altercații pe stradă, în via Fratelli Magnani, în apropierea Pieței Constituției și a gării.

Pentru tânărul băimărean de 33 de ani, lovitura de cuțit a fost fatală.

Echipajele de urgență au sosit rapid la fața locului și au încercat să acorde primul ajutor victimei, însă efortul a fost în zadar, fiind declarat decesul.

Crima oribilă din Mede, după amenințări la adresa soției unuia dintre atacatori

Imediat după atacul înfiorător, patru români au fost reținuți de carabinieri, dintre care doar unul a rămas la închisoare. Flavius Micu le-ar fi spus anchetatorilor că scandalul ar fi pornit după ce Dolha i-ar fi amenințat acestuia soția.

Pentru Cosmin Radu, 43 de ani, judecătorul a dispus măsura arestului la domiciliu, în timp ce Paul Reznives, 40 de ani, și Sorin Vinlea, 31 de ani, au fost eliberați. Investigațiile asupra crimei sunt, însă, departe de final. Imediat după atac, polițiștii au făcut verificări și în casa lui Flavius Micu, nu departe de locul unde a fost găsit mort Claudiu, suspectând că scandalul ar fi început acolo, continuând apoi în stradă. Aspect ce va trebui clarificat de investigațiile în curs.

Sursa: ObservatorNews.ro.

Te-ar putea interesa si

DIN CAUZA CAROSABILULUI UD: A ajuns cu maşina în şanţ în zona Clubului Văcarilor (FOTO)

Vasile Dale

Operațiuni pentru destructurarea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de droguri, trafic de persoane și de minori

Redactie

VIDEO: Connect-R, primul concert în Maramureş în spaţiu închis. Poliţiştii au dat amenzi

Redactie

4 mesaje

mo decembrie 19, 2023 at 12:11 pm

deci, pana la urma asta de-o murit era „una din valorile” ce „operau” pe Franta?

Raspunde
Magda decembrie 22, 2023 at 5:37 pm

Cat de cretin poti sa fi sa faci un astfel de comentariu? Indiferent ca cu ce se ocupa, Nimeni nu are dreptul de a-i lua viata… acum sunt tot felul de povesti, nimeni nu stie exact care este adevarul, doar cei ce au fost la fata locului …. Tu asta care ai lasat comentariul asta neadecvat, gandestete ca poate si copilul tau se poate afla intr-o astel de situatie …. Poate baiatul care a murit , nu a avut nici o vina, nici nu avea atecedente , pur si simplu comentati fara sa stiti nimic

Raspunde
dan decembrie 20, 2023 at 1:57 pm

Asasinare este cind te bati in strada? Cind esti delicvent ? A fost ucis un inger?
Sa fim seriosi, a scapat si politia romana sa urmareasca ani de zile pe banii nostri delicventi in strainatate, in numele justitiei impartiale.

Raspunde
Marian decembrie 23, 2023 at 1:34 am

CUM A FOST UCIS CU SANGE RECE!!!…. EL A INTRAT IN CASA LA OAMENI SA RECUPEREZE BANI…SI SA I OMORE. OAMENI SAU APARAT . .. VOI CE ATI FI FACUT CAND VEDETI CA VA AMENINTA FAMILIA…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.