Important

GALERIE FOTO: PESTE 6000 DE EURO STRÂNȘI LA TÂRGUL EDUCAȚIONAL AL ȘCOLII CANTEMIR

Profesorii și elevii de la Școală Dimitrie Cantemir din Baia Mare și-au pus creativitatea în practică, adunându-și energia cu părinții, spre un bine mai mare decât ei. Să strângă bani pentru că unitatea de învățământ să beneficieze de un spațiu de învățare în aer liber. Acest lucru este posibil cu ajutorul proiectului “Împreună pentru școală noastră” derulat de Organizația Narada, care a implicat în această acțiune 60 de unități școlare din țară. Ce a cuprins proiectul de fapt? Un târg educațional unde elevii au expus și vândut produsele confecționate de ei. Acestea au avut tematică de Crăciun și s-a bucurat de un real succes. Copiii au fost fericiți că au putut să se implice și s-au dovedit a fi cei mai buni vânzători.
Au fost expuse mii de obiecte confecționate de copii: tablouri, ornamente de Crăciun, aranjamente, podoabe pentru brad. S-a vândut chiar vată de zahăr pentru pofticioși și ciocolată caldă. Până și profesorii au fost impresionați de inventivitatea elevilor lor. Peste 1000 de elevi, au fost prezenți la această activitate. Și au fost tare mândri de ceea ce au reușit să realizeze. În câteva ore mesele erau aproape goale pentru că atât părinții cât și alții care au aflat de târg, au cumpărat obiectele preferate. Însă nu doar elevii și profesorii au fost prezenți la Târgul lor de produse. Ei și-au invitat și bunicii pentru a le admira munca. În urma vânzării articolelor confecționate de elevii Școlii Dimitrie Cantemir, s-au adunat puțin peste 6000 de euro. Suma va fi dublată de organizația Narada iar școala va folosi fondurile pentru amenajarea unor spații de învățare în aer liber.

Te-ar putea interesa si

Recomandările polițiștilor pentru sărbători în siguranță

Redactie

RUTIERE: Trei dosare penale pentru conducerea sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conduce

Redactie

COROIENI: Bărbat de 53 de ani, depistat în trafic de poliţişti în timp ce conducea cu alcoolemie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.