BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV VIDEO: Tragedie la Pribilești – Șoferul unei autoutilitare încărcate cu porumb a murit la volan în trafic

Incident grav în această seară pe drumul județean 108E Mireșu Mare – Hideaga, pe raza localității Pribilești. Șoferul unei autoutilitare încarcată cu porumb a decedat în timp ce era în trafic.

Conform martorilor bărbatul în vârstă de 49 ani ar fi suferit un infarct la volan. Norocul celorlalți participanți la trafic a fost că șoferul nu circula cu viteză, astfel că vehiculul s-a oprit în șanțul din stânga direcției de deplasare.

Alți participanți la trafic au oprit imediat și au început manevre de resuscitare. Un echipaj SMURD dar și echipajele poliției au sosit la fața locului. Paramedicii l-au scos din vehicul și au continuat manevrele de resuscitare. Din păcate au fost nevoiți să declare decesul.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele producerii evenimentului.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Aseară, 19 decembrie, la ora 20.04, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier produs pe D.J. 108E, în localitatea Pribilești.

          La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, la ieșirea din curtea unui imobil, o autoutilitară condusă de către un bărbat de 49 de ani, din Bârsana, a acroșat poarta unui imobil și un autoturism parcat, după care s-a oprit într-un șanț.

          La fața locului s-au prezentat două echipaje S.M.U.R.D. care au acordat primul ajutor conducătorului autoutilitarei, ulterior fiind declarat decesul.

          În calitate de pasager în autoutilitară se afla un bărbat de 57 de ani, care nu a suferit vătămări corporale în urma evenimentului rutier.

Circulația rutieră în zona producerii accidentului a fost închisă pentru aproximativ 20 de minute.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă

Te-ar putea interesa si

PREVENIRE: Acţiuni ale poliţiştilor maramureşeni pentru verificarea legalității transporturilor rutiere de persoane

Redactie

EXCLUSIV GALERIE FOTO – Scandalul de la finalul petrecerii de Revelion dintr-un club din Baia Mare, relatat pas cu pas de directorul unității

Vasile Dale

POLIŢIŞTII RUTIERI ÎN ACŢIUNE: Pe urmele bicicliştilor care nu respectă regulile de circulaţie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.