BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV FOTO: A zburat cu maşina într-o grădină de pe Dealul Berchezului (actualizare)

Un accident de circulaţie s-a produs azi dimimeaţă pe DJ182B. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum (polei) şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului şi s-a rostogolit într-o grădină.

Un copil de 7 ani aflat în autoturism a suferit leziuni corporale, fiind preluat de echipajele medicale ajunse la faţa locului şi transportat la Spitalul de Urgenţă din Baia Mare.

Conform informațiilor oferite de conducătoarea auto evenimentul rutier s-a produs pe fondul carosabilului acoperit cu polei. Șoferița a spus că nu circula cu viteză și că pur și simplu nu a mai putut controla autoturismul din cauza poleiului. În autoturism erau patru copii. Din fericire toți cei din autoturism au scăpat fără leziuni. Unul dintre minori a suferit leziuni minore.

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri dimineață, polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit în urma unei sesizări prin apel 112, despre faptul că, între localitățile Berchez și Remetea Chioarului, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, o femeie de 34 de ani din Șomcuta Mare, aflată la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare înspre oraș, a părăsit partea carosabilă, acroșează un stâlp și se răstoarnă pe plafon în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager minor în vârstă de 7 ani, care a fost transportat la spital de un echipaj SMURD în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un şofer a zburat de pe drumul Nistrului prin curtea unui om direct în râu – ACTUALIZARE

Redactie

Poliţiștii sunt aproape de identificarea criminalului Esterei, fetiţa de 5 ani ucisă în Baia Mare

Vasile Dale

ROMÂNIA: Val de proteste la adresa Guvernului începând de mâine. Polițiștii, angajații CFR și pensionarii militari ies în stradă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.