Eveniment

Suspectul era polițist local – Minoră de 11 ani, agresată sexual, în decursul mai multor ani, de concubinul mamei sale

Polițistul local (48 de ani) sătmărean săltat de polițiști după ce a fost acuzat că și-a abuzat fiica vitregă (11 ani) poza în moralist pe rețelele de socializare. În postările făcute atât pe contul actual, cât și pe unul mai vechi, pe lângă bancuri, unele misogine, sătmăreanul făcea apologia iubirii și grijii pentru cei mici. Cert este faptul că reprezentanții Poliției Locale Satu Mare l-au suspendat din activitate, precizând că nu tolerează astfel de conduite.

Pe rețelele de socializare bărbatul tocmai vorbea despre importanța familiei și a protejării copiilor. Atât pe contul actual, cât și pe altul, sătmăreanul redistribuia adesea conținut emoționant despre grija față de copii, asta pe lângă bancuri, unele dintre ele cu vădite tente misogine. Printre postările sale, multe sunt și cu conținut religios, sătmăreanul pozând într-o persoană preocupată de spiritualitate, de viața morală, scriu colegii la PresaSM.ro.

Conform informațiilor PresaSM, acesta este angajat în cadrul Dispeceratului Poliției Locale Satu Mare ca personal neoperativ, efectuând activități specifice de dispecerat. De menționat este faptul că acesta nu a ridicat suspiciuni la nivelul instituției, desfășurându-și activitatea profesională în mod corect, fără a fi înregistrat abateri disciplinare. La examenul psihologic anual, efectuat la începutul lunii decembrie a anului curent, a fost declarat apt, nefiind sesizate de către psiholog probleme comportamentale în prezent și nici în anii anteriori.

”În urma măsurilor de reținere luate de organele judiciare, acesta a fost suspendat din funcție până la finalizarea cercetărilor, urmând a fi luate măsurile legale care se impun. Conducerea Poliției Locale Satu Mare nu tolerează astfel de conduită din partea angajaților și ia măsuri ferme împotriva tuturor celor care încalcă normele legale specifice”, transmite conducerea Poliției Locale Satu Mare pentru PresaSM.

Ce spune Politia

La data de 18 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o minoră de 11 ani ar fi fost agresată sexual, în decursul mai multor ani, de concubinul mamei sale.

Persoana în cauză, un bărbat de 48 de ani, a fost reținută pentru 24 de ore, fiind depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: PISTOLARUL DE NUMAI 17 ANI DIN CLUB A FOST SALTAT DE POLITIE. AVEA DROGURI ASUPRA LUI. SE POZA CU PISTOALE PE FACEBOOK (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

VREME SEVERĂ: Cod portocaliu urmat de Cod galben în Maramureş

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Scandal monstru la Ardusat. După rugăciune a urmat bătaia

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.