BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV – Vă place cum arată Centrul Vechi al Băii Mari, dle viceprimar cu atribuții de primar? Cine face curățenie? S-a făcut curățenie la ora 10.00 – reacția Primăriei (actualizare)

Băimărenii au crezut că au scăpat de povestea unoaielor neredicate de firma de salubrizare din perioada în care Primăria Baia Mare a fost condusă de fugarul Cherecheș. Cetățenii au crezut că în sfârșit Baia Mare va intra în normalitate iar cei care conduc astăzi administrația publică locală vor face totul pentru ca băimăreanul să nu simtă ”greaua moștenire” lăsată de Cherecheș și ”prietenii”.

S-au înșelat amarnic, din păcate. Astăzi, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, Centrul Vechi al municipiului Baia Mare arată mai rău ca o groapă de gunoi. Culmea este că în același loc seară de seară se desfășoară pe scena amplasată acolo diferite concerte de Crăciun!

Oare chiar nimeni nu vede ce mizerabil arată Centrul Vechi al orașului? Vă place cum arată Centrul Vechi domnule viceprimar cu atribuții de primar? Domnilor consilieri la dumneavostră cum vi se pare zona istorică a orașului? Vă place? Cine este responsabil cu curățenia zonei? De ce de două zile cei din zonă nu au văzut nici ”urmă” de angajat de la salubrizare prin Centrul Vechi?

”Gunoierii” de temeau doar de Cherecheș iar acum ”bat pe picioare și îi doare-n cot” de actualii conducători ai Primăriei? Își vor petrece iarăși băimărenii Crăciunul și Anul Nou printre gunoaie? Este drept au deja ”experiență” să colinde printre pubelele pline de gunoi. Sau poate se așteapta ninsoarea care ”să îi izbăvească de ce îi rău” și să acopere mizeria.

Așteptăm un răspuns din partea celor din administrația publică locală. Îl vom publica în cadrul acestei știri. Poate tot așa ne vor răspunde și la întrebările legate de plata cu cardul a taxelor și impozitelor.

CITEȘTE AICI REACȚIA PRIMĂRIEI BAIA MARE

Te-ar putea interesa si

ATENŢIE! Maşină în flăcări la Sighetu Marmaţiei (VIDEO)

Vasile Dale

TÂRGU LĂPUȘ: Un puștan din Rohia, beat la volan, a intrat cu mașina într-un stâlp. Un pasager de 20 ani rănit

Vasile Dale

Accident la Sîrbi cu o victimă și în Vad cu trei răniți. Șoferi beți la volan în tot județul (VIDEO) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

1 mesaj

VIDEO – Centrul Vechi al Băii Mari s-a curățat după ce viceprimarul cu atribuții de primar a intervenit – Stiri din Maramures decembrie 23, 2023 at 6:43 pm

[…] EXCLUSIV – Vă place cum arată Centrul Vechi al Băii Mari, dle viceprimar cu atribuții de p… baia marecurățeniefrunzeintervențiemaramureșprimăaria bai amarestiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.