BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO – Mai multe accidente s-au produs în Ajunul Crăciunului în Maramureș

Mai multe evenimente rutiere s-au produs în Ajunul Crăciunului pe șoselele din Maramureș. Neadaptarea vitezei la condițiile de drum, carosabil ud sau acoperit cu zăpadă, au fost ingredientele optime pentru producerea accidentelor.

În Baia Mare, în zona Dealul Dura pe DN1C două autoturisme s-au ciocnit, una dintre mașini răsturnându-se pe plafon. La fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș.

Și tot în Baia Mare, la intersecția bulevardelor Independenței cu Decebal, s-a produs un alt accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD.

În Borșa, pe DN18 s-au produs alte două accidente rutiere. În unul dintre acestea, un autoturism Audi înmatriculat în Italia s-a ciocnit de un Duster înmatriculat în Maramureș. Șoferul autoturismului Audi a fost rănit, fiind preluat de echipajele medicale.

Te-ar putea interesa si

INFO TRAFIC: Condiţii de ceaţă în Maramureş. Ninsoare în pasul Prislop (galerie foto)

Redactie

ACCIDENT – A zburat cu mașina peste linia ferată pe un câmp dintre Petrova și Leordina. A rămas fără permis (FOTO CITITORI)

Vasile Dale

Un băiat de 16 ani a furat mașina tatălui și a plecat cu prietenii, drogat, într-o cursă nebună, cu 180 km/h, pe străzile din Satu Mare. A filmat totul, până a făcut accident

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.