BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FOTO: S-a lăsat cu mult sânge. Scandal într-un club. Agresorul ar fi chiar fiul șefului Poliției Satu Mare

Scandal la un club situat în zona Aushopping Satu Mare, de pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare. Conform informațiilor PresaSM, totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 02.40, în timpul unui concert. În urma unei altercații aproape banale, unul dintre indivizi l-a lovit cu un pahar de sticlă pe un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Medieșu Aurit. În urma loviturii, victima s-a ales cu tăieturi grave la nivelul capului, ajungând la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare, unde a fost supus unor intervenții chirurgicale.

După ce a lovit victima, agresorul a fugit de la locul faptei cu un taximetru, dar toată zona este împânzită cu camere video, așa că este doar o chestiune de timp până când agresorul va fi identificat de către anchetatori și chemat să dea explicații.

Victima a precizat că totul a început după o altercație banală, care nu anunța nici pe departe ceea ce urma să se întâmple. Victima a mai spus că va depune plângere penală imediat ce va ieși din spital. O echipă din cadrul Poliției Muncipiului Satu Mare l-a audiat deja pe pacient și urmează să îl identifice și pe agresor.

Conform informațiilor noastre principalul suspect în această agresiune ar fi chiar fiul Poliției Satu Mare, un tânăr de 20 de ani.

”Stăteam la un concert, la clubul Famous din Aushopping Satu Mare. Am mers cu niște prieteni. La un moment dat am simțit cum un tânăr, de circa 20 de ani, s-a împins în mine. L-am întrebat că nu are destul loc și l-am rugat să fie mai atent. Precizez că eu nu consum băuturi alcoolice și nu sunt cunoscut ca și un tip conflictual. S-a împins din nou în mine și l-am împins și eu, din reflex. Apoi, m-am trezit că m-a lovit cu paharul în zona capului. De atunci nu îmi mai amintesc absolut nimic, decât că m-am trezit la spital. Sunt tăiat urât în spatele capului și în zona urechii. Am să depun plângere împotriva agresorului, nu este posibil așa ceva. Din nimic să ajungem atât de departe”, a precizat victima pentru PresaSM.

Nu vor fi publicate pozele cu rănile efective suferite de victimă fiindcă acestea sunt șocante.

Sursa PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: ULTRAJ ÎN SEDIUL POLIȚIEI ȘOMCUTA MARE: Polițist bătut de un tânăr din localitate. Suspectul acum 2-3 ani a spart mașina poliției cu toporul (actualizare)

Redactie

BAIA SPRIE: Explozie urmată de incendiu. O femeie s-a ales cu arsuri grave (ACTUALIZARE)

Redactie

Proiectul de modernizare şi reabilitare termică a clădirii Judecătoriei Târgu Lăpuş a fost finalizat

Redactie

4 mesaje

Dreptatea v-a triumfa decembrie 28, 2023 at 9:52 pm

Domnul Vasile Dale,cu respect vă întreb …oare de ce sursa pe care ați citat-o la aceasta postare a șters articolul? Nu vi se pare dubios,asta ca sa nu ma exprim neacademic și să spun că s-au „tras sforile”? …fiind vorba de fiul Inspectorului Șef al I.P.J Satu Mare. Credeam că Presa din Satu Mare este liberă,acum am convingerea că este aserivită puterii. Dumneavoastră ca jurnalist independent ,cu o vastă activitate și experiență profesională,puteți aduce în fața opiniei publice naționale ,mă refer la tv Antena de exemplu cum se mușamalizează pe plan local o agresiune a unei „beizadele” de Șef de Poliție asupra unui tânăr.

Raspunde
Vasile Dale decembrie 28, 2023 at 10:02 pm

Sincer eu am dat link activ spre ce au precizat colegii de acolo. Chiar nu am verificat dacă au șters sau nu. Mie chiar mi s-a părut știre și din acest motiv am preluat-o. Și dacă ați citit și în această seară am scos la iveală un caz. Să sperăm că într-un final adevărul va triumfa. Eu nu imi permit să dau verdicte, ci doar să informez cititorii.

Raspunde
Dreptatea v-a triumfa decembrie 28, 2023 at 10:18 pm

Vă mulțumesc ptr promptitudine,apreciez răspunsul d-voastră. Vă rog sa verificați că întradevăr articolul este șters și de aici vine nedumerirea mea. Și eu am considerat-o o știre importantă și interesantă și de aceea d-voastră ca jurnalist aveți oportunitatea să aprofundați cu investigații jurnalistice acest subiect și să nu lăsați la stadiul de știre de câteva ore a pseudo jurnaliștilor sătmăreni. Chiar ar fi interesant de aflat cum a reușit domnul Inspector Șef să-i reducă la tăcere pe jurnaliștii Presa SM. Respect și pretuire!

Raspunde
Vasile ianuarie 10, 2024 at 7:52 pm

La dreap-ta! Comandă militară

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.