BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandateSport

VIDEO – Antrenorul secund al CSU Craiova a petrecut Crăciunul în Maramureș la Borșa

Dragos Bon, tehnicianul secund al CSU Craiova, locul 2 în SuperLiga a fost în Maramureș, la Borșa, unde a petrecut Crăciunul.

În decembrie 2022, Dragoș Bon a avut o misiune complicată după ce a fost numit antrenor principal la Universitatea Craiova. El trebuia să scoată echipa din criza profundă de după plecarea lui Mirel Rădoi și să o mențină în lupta pentru titlu în SuperLiga, ediția 2022/2023.

Cu clop și ie de moroșan, Dragoș Bon a gustat din toate preparatele gustoase dar și din horinca de prune oferite de gazdele de la Pensiunea Alexandra Livia din Borșa.

Bineînțeles tehnicianul al echipei din Bănie nu a rezistat și s-a prins într-o horă moroșenească pe ritmurile live ale formației prezente la pensiunea Alexandra Livia, Borșa.

Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Te-ar putea interesa si

POLIŢIŞTII DIN FĂRCAŞA, ÎN LUPTA CONTRA BRACONIERILOR: O infracţiune şi două sancţiuni contravenţionale aplicate, în urma unor controale pe malul râului Şomeş

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Înfruntare cu ţipete şi urlete la Ardusat. Mascaţii abia au ţinut în frâu mulţimea adunată buluc la percheziţii

Redactie

Iată motivele pentru care majoritatea jucătorilor preferă sloturile

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.