BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV – Un șofer acuză Poliția Rutieră Baia Mare că ”l-a scos vinovat” de producerea unui accident deși celălalt șofer ar fi pătruns în intersecție pe roșu

Acuze grave la adresa Poliției Rutiere Baia Mare. Un șofer din Baia Mare care a fost implicat într-un accident rutier în Ajunul Crăciunului produs în intersecția bulevardelor Independenței cu Decebal din Baia Mare susține că polițiștii de la Rutieră au stabilit că el vinovat de producerea evenimentului.

Bărbatul recunoaște că el a pătruns în intersecție pe culoarea galbenă a semaforului, numai că celălalt conducător auto ar fi intrat pe culoarea roșie. Și chiar a demonstrat acest lucru filmând modul în care funcționează semafoarele din intersecția amintită.

”Fratele meu a fost implicat în accident. El a condus autotruismul Golful 4. A intrat în intersecție pe culoarea galbenă, dar celălalt sofer care venea dinspre metro avea roșu clar. Poliția a luat imaginile de pe o cameră de supraveghere de la mall și ne-au spus că pe bd Independenței camerele nu funcționează. Chiar și așa se obervă clar că fratele meu a pătruns pe galben în intersecție. Am făcut o filmare la cum funcționează semafoarele. Când s-a făcut galben pe bd Decebal, dincolo de unde venea celălalt șofer era roșu de două secunde deja!

Noi am luat o filmare de la bijuterie din zonă și se vede clar că fratele meu a intrat pe galben în intersecție. Cert este că după accident domnul care a condus autoturismul Audi a sunat pe cineva și respectivul a venit la fața locului. Acel cineva era un fost polițist. El a intrat cu polițiștii în mall și când au revenit au spus că fratele meu este vinovat de producerea accidentului și că nu merg camerele din mall de pe bd Independenței.

Trebuie să vă spun și că polițiștii au intrat în ambulanța SMURD peste fratele meu și i-au spus că dacă merge la spital îi vor face dosar penal și că îi vor suspenda permisul de conducere pentru o perioadă mai lungă. Păi cum să nu meargă la spital când era lovit. Vă trimit și fotografii cu el imediat după accident.

Noi mâine vom discuta cu un avocat despre acest accident și vom contesta toată ancheta polițiștilor. În opinia noastră în cel mai rău caz este vorba despre o culpă comună. Fratele meu a intrat în intersecție pe galben, însă celălalt șofer a pătruns clar pe roșu” este mărturia pe care ne-a transmis-o fratele șoferului implicat în accident.

Punctul de vedere al IPJ Maramureș

În urma apariției în mediul on-line a articolului de presă intitulat EXCLUSIV – Un șofer acuză Poliția Rutieră Baia Mare că ”l-a scos vinovat” de producerea unui accident deși celălalt șofer ar fi pătruns în intersecție pe roșu, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la informațiile prezentate în articol și luarea măsurilor legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

URGENȚĂ MAXIMĂ PENTRU SALVAMONT MARAMUREȘ / GALERIE FOTO / VIDEO: 18 turiști printre care și un copil rămași blocați în telescaunul de la ȘUIOR

Redactie

COMUNICAT SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ: Încrederea este cel mai bun prieten al sănătății tale

Redactie

FOTO / VIDEO EXCLUSIV – Un șofer beat a intrat cu mașina într-un stâlp pe bd Unirii din Baia Mare

Redactie

8 mesaje

Eu decembrie 28, 2023 at 10:45 pm

Stai liniștit sunt o grămadă de,, polițiști „” corupți. La ce sa te astepti

Raspunde
mo decembrie 28, 2023 at 11:03 pm

te-o agatat un bazat cum s-ar spune…cercurile selecte cum s-ar mai spune..daca poti, da pa ei si spune-ne si la noi cu cine ai de-a face! inteleg cand va iertati prostii din anturajele voastre, insa sa-i scoateti exclusiv vinovat unu care nu-i de-a vostru…meretz acasa la mamele voastre…

Raspunde
nume decembrie 29, 2023 at 8:03 am

De-ati sti voi cat de des se intampla asta, ati putea scrie articole un an de zile.

Raspunde
marius decembrie 29, 2023 at 12:05 pm

amandoi sunteti vinovati ma ,unu ca ai fortat pe galben ,galbenul trebuie sa te prinda dupa ce treci de semafoare nu inaintea si celalat pe rosu ,va faceti masinile amandoi si ramaneti fara permis ce e asa de greu ,da te-a agatat dracu ,ai dat de lege care v-a facut pe amandoi,

Raspunde
mo decembrie 29, 2023 at 2:54 pm

pai tocmai asta e problema intelijentule, ca astia l-or scos doar pe unu vinovat, daca faceau cum ai zis tu era corect…insa nu asa au procedat militienii „vechi si noi”…

Raspunde
Eugen decembrie 30, 2023 at 11:51 pm

Vrem numele polițistului de pe proces te rog și eu am un caz asemănător tot în Baia Mare de aceea am montat camere în mașini chiar și pe cele ale firmei eu o sa fac tot posibilul să-i las fără munca indiferent cât ma costa avocatul.

Raspunde
Valer ianuarie 1, 2024 at 9:09 am

Foarte greu dar nu imposibil.succes! Sa publicati ce se intimpla. Sunt multe asememenea spete.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.