BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Au incendiat intenționat brazii din fața unui magazin din Sighet. Doi suspecți reținuți de poliție

Incendiu violent în această seară vis-a-vis de un supermarket din Sighetu Marmației. Conform primelor informații se pare că focul ar fi fost pus intenționat de persoane necunoscute.

La fața locului au intervenit două echipaje ale pompierilor militari din Sighetu Marmației. Aceștia au localizat și stins rapid focul înainte ca acesta să se extindă la magazinul de piese auto sau fațada blocului.

Locatarii din blocul la parterul căruia se aflau brazii au ieșit din apartamente când au văzut flăcările.

Imediat polițiștii au reușit să identifice doi suspecți, pe care i-au reținut și i-au dus la poliție pentru audieri. Deocamdată nu știe dacă indivizii au pus focul cu intenția de atenționa pe cineva sau dacă pur și simplu au dat foc la brazi doar pentru a se distra.

ACTUALIZARE 1

Conform informațiilor oficiale în urma anchetei polițiștii au stabilit că focul a fost pus de un bărbat în vârstă de 36 ani. Polițiștii au dispus internarea acestuia la secția de psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației pentru efectuarea unei expertize de specialitate.

ACTUALIZARE 2

Având în vedere articolul de presă apărut în mediul on-line, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

La data de 24 decembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs, la intersecția bulevardelor Decebal cu Independenței.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un autoturism condus de către un bărbat, de 30 de ani, din Satulung, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat, de 39 de ani, din Baia Mare.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vatămare corporală din culpă, faptă prev. și ped. de art. 196 alin. 2,3 din Codul Penal și se efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Unele aspecte relatate de către unul dintre cei doi conducători auto implicați în accidentul rutier nu corespund realității, fiind în contradicție cu probatoriul administrat până în prezent, respectiv înregistrări audio-video efectuate cu înregistratoarele audio-video portabile de tip body worn camera, din dotarea polițiștilor, filmări ridicate de la camerele de supraveghere din zonă, declarații de martor, etc.

Precizăm de asemenea că activitățile polițiștilor s-au efectuat conform legislației în vigoare și a procedurilor de lucru, iar oricare din părțile implicate au dreptul legal de a propune probe sau de a contesta anumite soluții.

Te-ar putea interesa si

APEL UMANITAR: Tânărul poliţist rănit grav în accidentul de la Ardusat are nevoie urgentă de sânge!

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Al doilea incendiu în AJUN DE CRĂCIUN – Ard construcțiile ilegale de pe Craica din Baia Mare

Vasile Dale

VIDEO ȘOCANT / ACTUALIZARE: Pumni, picioare și înjurături printre mașini în centrul municipiului Baia Mare. Ce spune IPJ Maramureş

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.