BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ATAC ARMAT LA BORŞA: Un localnic a tras cu puşca înspre dormitorul foste iubite în vârstă de 19 ani

În noaptea de 27 spre 28 decembrie, în jurul orei 01.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 de către un tânăr, cu privire la faptul că, o persoană a executat mai multe focuri de armă înspre un imobil situat pe strada Cimbrului din oraș.

În urma deplasării la fața locului a echipei operative și din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr de 27 de ani din oraș, s-a deplasat la domiciliul unei tinere de 19 ani, și ar fi executat un foc de armă spre zona dormitorului imobilului și unul spre poarta de acces.

După săvârșirea faptei, tânărul a părăsit locul producerii evenimentului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu este deținător legal de arme.

Persoana bănuită a fost localizată și condusă la sediul Poliției în vederea întreprinderii măsurilor legale corespunzătoare.

Din cercetările efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, arma folosită la comiterea faptei a fost găsită, aceasta fiind ascunsă în zona străzii Victor Babeș din oraș, fiind vorba o armă letală de vânătoare. De asemenea, în aceeași zonă au fost identificate trei cartușe și un tub cartuș.

În cauză, a fost extinsă urmărirea penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor, dosarul fiind declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, Tribunalul Maramureș a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor noastre fata de 19 ani a fost iubita inculpatului Flavius Mihali (27 ani), aflat acum în arestul IPJ Maramureș pentru următoarele 30 de zile.

Ce spune instanța

Solutia pe scurt: Prin încheierea penală nr. 87/DL/29.12.2023 s-a dispus: În temeiul art. 226 Cod procedură penală şi a art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş în dosarul nr. 425/P/2023 şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29 decembrie 2023 şi până la data de 27 ianuarie 2024, inclusiv, a inculpatului M.F.G., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de: – tentativă la omor, prevăzută de art. 32 alin. 1 Cod penal raportat la art. 188 alin. 1 Cod penal, – uz de armă fără drept, prevăzută de art. 343 alin. 1 Cod penal şi – nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, prevăzută de art. 342 alin. 1 Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 şi 2 Cod penal.

Respinge cererea formulată de inculpat, prin apărătorul său, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul şi de la comunicare cu procurorul. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 29 decembrie 2023, ora 11.45
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  87/2023  29.12.2023

Te-ar putea interesa si

INGROZITOR – BRANCARDIER ANGAJAT LA SPITALUL JUDETEAN BAIA MARE SUSPECTAT CA AR FI AGRESAT SEXUAL O MINORA INTERNATA (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO: Se redeschide traficul feroviar de călători între Ucraina și România prin Sighet, însă CFR anulează trenuri care pleacă din Sighet. Ce spune primul ministru despre acest fapt?

Redactie

CONTROALE LA FIRME CARE OFERĂ SERVICII DE DEZINFECŢIE, DEZINSECŢIE ŞI DERATIZARE: Poliţiştii au întocmit un dosar penal, după ce au constatat o infracţiune

Vasile Dale

1 mesaj

mo decembrie 29, 2023 at 2:58 pm

sedere placuta..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.