BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Fostul șef al IPJ Maramureș și al Serviciului ”Doi și-un Sfert” a fost prins beat la volan în Baia Sprie

Colonelul Vasile Mureșan fost șef al IPJ Maramureș, fost șef al SIPI, fost șef al Serviciului de FIlaj, s-a ales cu dosar penal. Acesta a fost identificat la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Conform informațiilor noastre, fapta s-a petrecut aseară pe raza orașului Baia Sprie. Să mai spunem și că Mureșan este finul familiei Cherecheș.

Ce spune IPJ Maramureș

La data de 26 decembrie a.c., polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați despre faptul că un autoturism se deplasează haotic pe D.J. 184.

Pe strada Dragoș Vodă, polițiștii au identificat autoturismul în cauză, iar la volanul acestuia se afla un bărbat în vârstă de 62 de ani din Baia Mare.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

FOC ÎN JUDEŢ: Incendii lichidate de pompierii maramureşeni la Leordina, Şomcuta Mare, Cătălina şi Târgu Lăpuş

Vasile Dale

CU AJUTORUL CELUI TÂLHĂRIT: Un băimărean, bănuit de comiterea unei tâlhării, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore

Vasile Dale

NAIVITATEA A COSTAT-O: O BAIMAREANCA FOST INSELATA DE O FALSA GHICITOARE. PAGUBA SE RIDICA LA 6.000 DE LEI

Vasile Dale

1 mesaj

Barbos Ioan decembrie 31, 2023 at 8:14 am

Surse din cadrul IPJ Maramureș au declarat, sub protecția anonimatului, că fostul șef al Poliției județului Maramureș, chestorul (r) Muresan Vasile, de loc din Lucacesti, comuna Miresu Mare, cel acum cercetat penal, apelează la toate pilele posibile pe care le are pentru a i se măslui probele de sânge și, astfel, să scape de urmărirea penală. El a mai accidentat grav un copil, cu ani in urma si a iesit basma curata!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.