Important

BĂIMĂREAN CĂUTAT DE AUTORITĂȚILE SPANIOLE, REȚINUT DE POLIȚIȘTII BRAȘOVENI

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, au depistat și au reținut un bărbat, pe numele căruia, autoritățile spaniole au emis un mandat european de arestare.

La data de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, în colaborare cu polițiștii din cadrul I.P.J. Maramureș, au depistat, pe raza municipiului Brașov, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Baia Mare, pe numele căruia autoritățile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Astfel, după ce a fost identificat, bărbatul a fost reținut de polițiștii brașoveni pentru o perioadă de 24 de ore și a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Prevenivă din cadrul I.P.J. Braşov.

Te-ar putea interesa si

AJUNGEM CA ÎN SECTORUL LUI CLOTILDE? În weekend în cartierul Vasile Alecsandri din Baia Mare ghenele mustesc de gunoi și dau pe-afară

Vasile Dale

ANUNŢ VITAL: Furnizarea apei potabile, întreruptă pe mai multe străzi din Vişeu de Sus

Redactie

INFORMARE: Situația contestațiilor depuse / transmise de candidații din Maramureș privind primele rezultate înregistrate în prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2021

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.