BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO – Dezastru EVITAT în ultima secundă! Două camionete au ars, pompierii au reușit să oprească flăcările lângă două TIR-uri pline cu butelii

Un adevărat dezastru a fost evitat în ultima clipă în această seară pe strada Topazului din Baia Mare. În curtea unei societăți comerciale două camionete de transportat marfă au luat foc, din motive încă neclare.

Spre locul incendiului au fost trimise mai multe echipaje ale pompierilor militari din Baia Mare dar și un echipaj SMURD. Militarii au reușit să oprească extinderea flăcărilor spre două autotrenuri pline cu buletii cu gaz ce erau parcate la doar câțiva metri vehiculele în flăcări.

Martorii spun că două – trei butelii au explodat din cauza căldurii uriașe până să ajungă forțele de intervenție. Din acest motiv militarii au stropit mai bine de oră buletiile ce erau încarcate în TIR-uri.

Cele două camionete de transport marfă au ars în totalitate. Pompierii militari urmează să stabilească împreună cu polițiștii cauza izbucnirii focului.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Maşină istorică a Parlamentului britanic, în curtea unui colecţionar din Remeţi

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Tragedie pe DN1C – Fostul director al Distrigaz Maramureș a murit iar soția lui a fost preluată de elicopterul SMURD. Mașina lor s-a izbit de un microbuz

Vasile Dale

Austriecii de la Strabag blochează modernizarea Aeroportului din Satu Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.