ImportantNational

COMUNICAT DE PRESĂ. Costel Pîrvănoiu: “Îmi anunț azi demisia din Partidul Social Democrat”

Am intrat în PSD în urmă cu trei ani, cu convingerea că pot să reclădesc organizația municipală a Partidului Social Democrat. Mi-am dedicat timp, energie și resurse pentru a aduce oameni noi și a-i convinge și pe cei vechi să revină alături, cu scopul de a reorganiza PSD Baia Mare, în perspectiva alegerilor de anul viitor.

Astfel încât, în prezent există structuri pregătite pentru toate secțiile de vot din municipiul reședință de județ. Dar am ajuns la concluzia că nu mai pot motiva pe nimeni și nici nu doresc să mint pe nimeni. Din acest motiv, îmi anunț azi demisia atât din funcția de secretar executiv PSD Baia Mare, prim-vicepreședinte PES Maramureș, cât și din calitatea de membru de partid.

Consider că este o demisie de onoare, nicidecum una din orgoliu. De aceea îmi iau în serios proiectele mele și a multora dintre dvs.

Lipsa comunicării cu liderii din organizația județeană, precum și punerea în fața faptului împlinit în privința numirii conducerii PSD Baia Mare, mă determină să am convingerea că nu mai putem merge împreună pe același drum.
Totodată vreau să precizez că proiectele mele au rămas neclintite și vor continua pentru Baia Mare și băimăreni, iar împreună sunt sigur că vom duce comunitatea acolo unde merită! Cei care mă cunosc și cred în mine știu că vom reuși!

Te-ar putea interesa si

POLIŢIŞTII MARAMUREŞENI AVERTIZEAZĂ: Fiți prudenți! Escrocii pândesc fiecare acoperiș

Redactie

METODA „ŞMEN”: Cum a fost înşelat angajatul unei firme de curierat

Vasile Dale

RUTIERE: Accident în Hideaga, tânăr reținut pentru conducere fără permis, infracțiuni la regimul rutier

Redactie

1 mesaj

Ioan pop ianuarie 5, 2024 at 9:23 am

Unde pleacă,la care partid?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.