Eveniment

La mulţi ani, chef Vasile Hotca! El va găti o masă caldă în 7 ianuarie, la bisericuța de lemn de pe bd. Republicii, pentru nevoiașii băimăreni


Chef Vasile Hotca este cunoscut în municipiul Baia Mare pentru numeroasele sale acțiuni filantropice, derulate de-a lungul timpului, cu devotament.
Acesta și-a făcut un obicei să își folosească propriile calități culinare pentru a găti pentru persoanele cu care soarta a fost mai puțin generoasă, de multe ori acest lucru întâmplându-se la Cantina Centrului Social al Asociației Filantropice ”Sfântul Iosif Mărturisitorul”.
Ca atare, în chiar prima duminică a anului 2024, de asemenea un praznic religios în lumea credinței noastre, Sfântul Ioan Botezătorul, Vasile Hotica s-a hotărât să facă o nouă faptă bună, alături de cei care îl susțin în acest demers, și să gătească pentru aproximativ 300 de persoane care au nevoie de sprijin și bucurie.
”Dorința mea este să începem 2024 cu bine. Tocmai de aceea, vreau să aducem din nou bucurie pe fața celor care abia găsesc ce să își pună pe masă. Am luat hotărârea ca în 7 ianuarie, de Sfântul Ioan Botezătorul, să gătesc din nou pentru toată lumea, și din nou voi face acest lucru la Biserica Ortodoxă ”Sfântul Iosif Mărturisitorul” sau Bisericuța de Lemn din Baia Mare (Bulevardul Republicii). Este bine să dăruim din suflet bunătate și să dăruim din suflete pentru suflete atât cât putem”, arată Vasile Hotca.
Celebrul bucătar îi are alături în tot acest proiect pe președintele Asociației Filantropice ”Sfântul Iosif Mărturisitorul” Baia Mare, părintele Vasile Fodoruț, președintele Asociației ”Părinți Salvatori”, Vasile Vlașin, membrii Asociației ”ACEEA”, președinte Iulia Drăguț, dar și pe reprezentanții Asociației ”Vasile Țineghe” și membrii Parohiei Ortodoxe ”Sfântul Iosif Mărturisitorul” Baia Mare, respectiv prieteni și susținători, precum Andy Bistro, Silviu Andrei Ardelean, Adrian Chiriguț, Tina Rak, Adrian Birta, Anca Telegdi, Claudia Tucker, dar și alți voluntari implicați în viața cetății.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT CUMPLIT PROVOCAT DE UN TÂNĂR BEAT / ACTUALIZARE: Maşină distrusă, stâlp de electricitate rupt şi o zonă întreagă fără curent electric

Redactie

UN NOU PROIECT imobiliar în Baia Mare – LUCACIU RESIDENCE, 37 de apartamente cu 1, 2 sau 3 camere

Vasile Dale

SCANDAL MONSTRU ÎN BAIA MARE: S-au bătut într-un apartament până când unul dintre ei a ajuns în stare gravă la spital

Redactie

2 mesaje

Antonescu ianuarie 3, 2024 at 5:42 pm

de cand este si asta chef?

Raspunde
alex ianuarie 5, 2024 at 8:09 am

toti is chefi. si daca fac burgeri la mcdonalds.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.