BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Urmărit în trafic peste 20 de km, bătut dar și cu mașina distrusă. Poveste halucinantă pe relația Crăciunești – Sîrbi – ACTUALIZARE

A fost haos pe șoselele Maramureșului în Noaptea de Revelion. Abia acum încep să apară informații despre ce s-a întâmplat cu adevărat în noaptea dintre Anii 2023/2024. În Maramureșul istoric, un autoturism condus de un bărbat a fost urmărit în trafic peste 20 de kilometri.

Totul a început la Crăciunești și s-a terminat cu sosirea polițiștilor în Sîrbi (comuna Budești). Autoturismul a fost distrus cu un bolovan, iar șoferul precum și un alt bărbat care îi sărise în ajutor, au fost bătuți de au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Autorii nu au fost încă identificați.

Ce spune Poliția

La data de 01 ianuarie 2024, la ora 02.17, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că, în localitatea Sîrbi a avut loc un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 01.30, un bărbat de 32 de ani, ar fi avut un conflict cu mai multe persoane în localitatea Crăciunești, după care a plecat cu un autoturism, fiind urmărit de persoane necunoscute care se aflau în alt autoturism.

În localitatea Sîrbi, persoanele necunoscute au distrus cu o piatră portiera autoturismului condus de bărbatul de 32 de ani, apoi l-au agresat fizic pe acesta.

În conflict, în vederea aplanării situației, a intervenit un bărbat de 73 de ani, care a fost și el agresat fizic.

În urma altercației, victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea acestora.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în eveniment.

ACTUALIZARE

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Postului de Politie Budești, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptelor de lovirea sau alte violente și distrugere comise la data de 01 ianuarie 2024, în localitatea Sîrbi,
asupra a doi bărbați, ca fiind un bărbat de 29 de ani din Călinești. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului cu privire la săvârsirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere.

foto principal cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Pârâul Chechișel a inundat satul. Primarul a susținut că a fost o alarmă falsă!!! Imaginile îl contrazic (actualizare)

Vasile Dale

JAF ÎN BAIA MARE: Au furat seiful cu bani dintr-un apartament folosindu-se de o ”cheie potrivită” de spart butuci

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE / DIN NOU ÎN BORŞA / ACTUALIZARE: Cap de cerb împușcat, agăţat de un copac în fața sediului Poliției Borșa. Ce spune IPJ Maramureş

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.