BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Tânăr din Bârsana, arestat preventiv după ce a aruncat o sticlă incendiară înspre un local din Strâmtura (actualizare)

Azi noapte, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui tânăr de 23 de ani din Bârsana. Acesta este bănuit de comiterea unei fapte de tulburarea ordinii și liniștii publice și tentativă la distrugere.

În fapt, la data de 04 ianuarie, la ora 23.15, polițiștii Postului de Poliție Strâmtura s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, o persoană care se afla într-un autoturism a aruncat cu o sticlă incendiară înspre un local din localitate, care însă a căzut în mod accidental pe drumul județean 186, arzând cu flacără deschisă.

În acel moment, în parcarea localului se aflau mai multe autoturisme, precum și un stand cu butelii GPL, iar din incinta localului au ieșit afară mai multe persoane speriate ca urmare a faptei comise.

La data de 05 ianuarie, polițiștii au identificat trei persoane bănuite de comiterea faptelor, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani din Bârsana.

La data de 06 ianuarie, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, emis de către Judecătoria Dragomireşti, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

Pe tot parcursul cercetărilor s-a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic, Poliţiei Dragomireşti şi Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag.

Tânărul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadru I.P.J. Maramureș, urmând să fie propuse măsuri preventive.

ACTUALIZARE: Față de tânărul de 23 de ani din Bârsana care a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și tentativă la infracțiunea de distrugere, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Dragomirești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

          Tânărul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadru I.P.J. Maramureș.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: TRUPUL UNUI BĂRBAT A FOST GĂSIT PLUTIND ÎN APA SĂRATĂ (VIDEO)

Vasile Dale

INCENDII ÎN NOAPTEA DE LUNI SPRE MARŢI: A ars un grajd la Vişeu de Jos. Foc şi la tomberoanele de pe Mărăşeşti (FOTO FOC VIŞEU DE JOS)

Vasile Dale

Adăpost de animale în flăcări la Fersig. 2 porci și 9 purcei, dar și tone de cereale au fost mistuite de flăcări

Vasile Dale

1 mesaj

mo ianuarie 7, 2024 at 9:54 pm

bine ca nu si-o dat foc la chiloti…doamne cat de prost sa…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.