Important

Trei bărbați depistați de polițiști în timp ce conduceau vehicule comițând infracțiuni rutiere

În perioada 05-06 ianuarie, polițiștii maramureșeni cu atribuții rutiere au depistat în trafic, un tânăr de 18 ani din Baia Mare, care a condus un autoturism pe drumurile publice din municipiu, în timp de avea o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Județean de Urgentă „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Al doilea bărbat, în vârstă de 35 de ani din Vișeu de Sus, a fost identificat de polițiști, în timp ce conducea un autoturism, cu dreptul de a conduce autoturisme suspendat.
A treia persoană, un tânăr de 19 ani din Săliștea de Sus, a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, în timp ce a condus un autoturism pe D.J. 186, având permisul de conducere suspendat În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul rutier.

Acțiuni rutiere
Ieri, 06 ianuarie, polițiștii din Șomcuta Mare și cei din Dragomirești au desfășurat acțiuni pe linie rutieră pentru creșterea gradului de disciplină rutieră. În cadrul acțiunilor, polițiștii au legitimat 95 de persoane și au verificat 90 de
autoturisme. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 37.920 de lei. Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a șase permise de conducere, a două certificate de înmatriculare și a unui set de plăcuțe de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

COMUNICAT: PNL va continua opoziția constructivă în cadrul Consiliului Local Baia Mare

Redactie

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au ridicat mai multe pachete cu ţigări şi medicamente ce urmau a fi comercializate ilegal (FOTO)

Vasile Dale

Exercițiu simulare accident aviatic la Aeroportul Internațional Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.