Important

La mijlocul lunii ianuarie, Baia Mare va deveni, pentru câteva zile, capitala excelenței în medicina de urgență


Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare organizează în perioada 17-20 ianuarie 2024, un eveniment medical de prestigiu: conferința pluridisciplinară de medicină de urgență „MaraEmergencyMed”.

Evenimentul științific va reuni profesioniști de renume din domeniul medical, care vor aborda subiecte esențiale pentru îmbunătățirea calității îngrijirilor medicale de urgență și pentru salvarea de vieți.

Conferința „MaraEmergencyMed” se adresează atât medicilor și asistenților medicali din toate specialitățile medico-chirurgicale cât și altor categorii de specialiști din domeniul situațiilor de urgență, care se pot înscrie accesând platforma online: https://sptmm.ro.

“Vă așteptăm la ”MaraEmergencyMed” pentru a împărtăși cunoștințe, a dezvolta colaborări și a promova excelența în medicina de urgență”, spune managerul George Alexandru Oros.

Te-ar putea interesa si

Călin Bota, economistul băimărean care se va bate în Parlament pentru finanțarea proiectelor din Planul lui Bogdan: „Fondurile europene reprezintă garanția că Maramureșul și România se vor dezvolta într-un ritm accelerat”

Vasile Dale

EXCLUSIV SURSE: DECIZIE BOMBĂ – Trustul media eMaramureș s-a închis!

Vasile Dale

Peste 6 kilograme de de tutun confiscată de polițiști de la un băimărean

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.