BREAKING NEWSEvenimentTara Lapusului

VESTE INCREDIBILĂ: Încă un pas pentru aducțiunea de gaz în comuna Cupșeni!

”Unii cu vorbele… alții cu faptele! Unii se laudă că vor face, alții chiar fac!

Dragii mei, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a alocat fonduri pentru demararea proiectelor privind rețeaua de alimentare cu gaze naturale pentru toate comunitățile maramureșene prinse în proiect, iar pe Țara Lăpușului, așa cum știți, comuna Cupșeni este LIDER DE PROIECT!

Mă bucur că am mai avansat încă un pas pe acest drum care părea atât de anevoios și a cărui reușită nu o vedeam într-un viitor foarte apropiat. Și totuși, SE POATE! Pentru această veste minunată voi mulțumi celor care știu cât s-au implicat pentru ca Maramureșul să beneficieze de gaz dintr-un capăt în altul. Vreau doar să știți că cei care azi ne conduc județul NU merită laudele noastre! Deși nu vreau să invoc politicul în aceste momente vreau să vă reamintesc că fără susținere politică, banii guvernamentali ar ajunge mult mai greu pentru implementarea proiectelor noaste.

Este important însă că am mai făcut un pas înainte, că după atâta muncă și insistențe vom reuși să aducem gazul și în comuna Cupșeni. Și pentru asta sunt extrem de fericită și fără a aduce elogii publice celor care chiar m-au ajutat și care NU SUNT DIN PNL, vreau doar să știți că MEREU ÎMI VOI ÎNDEPLINI TOATE PROMISIUNILE pe care le fac în fața comunității!”

Lucia Chermezan, primar comuna Cupșeni

Te-ar putea interesa si

Doi tineri depistați și reținuți de polițiști după ce au tâlhărit un taximetrist

Redactie

EXCLUSIV: Băimăreanul care a atacat cu cuțitul a fost internat forțat la psihiatrie! Posibil să fi fost sub influența substanțelor interzise pentru că ”a mai văzut moștri în casă”

Vasile Dale

VANDALISM MAFIOT LA BORSA: I-A DISTRUS TREI AUTOTURISME PARCATE IN FATA BLOCULUI

Vasile Dale

1 mesaj

Cetatean ianuarie 18, 2024 at 12:03 pm

Ca idee, nu ati marcat postarea ca fiind platita. Desi apare in SICAP publicitate catre societatea dumneavoastra de 5000lei.
Asta pare postare platita.

Va rugam sa marcati postarea conform legii.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.