BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV – SURSE OFICIALE: Directorul de dezvoltare de la Aramis Invest, care a ucis o tânără de 21 ani, avea 2,55 gr/l alcool pur în sânge!!!

Refenim cu informații noi despre tragedia petrecută în dimineața zilei de 8 ianuarie 2024 pe drumul județean 184 Cavnic – Budești. Acolo o tânără în vârstă de 21 ani și-a pierdut viața după ce mașina s-a izbit violent de un stâlp din beton pe care l-a rupt.

Site-ul nostru a obținut cu ajutorul unor surse rezultatele analizelor de sânge ale șoferul autoturismului Porsche Cayenne S (2019), Dan Bindiu (director dezvoltare Aramis Invest, fiul unui fost primar din Cavnic și al directoarei de la Crucea Roșie Maramureș). Prima probă a arătat o alcoolemie de 2,55 gr/l alcool pur în sânge. Cea de-a doua probă a fost puțin peste 2,4 gr/l alcool pur în aerul expirat.

Dan Bindiu (39 ani), șoferul autoturismului se află internat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Conform surselor noastre acesta ar avea o fractură costală și o fractură de mână. El va rămâne minim 7 zile internat. După exeternare va fi preluat de polițiști pentru a fi audiat.

Conform noii legi Anastasia bărbatul va fi condamnat la închisoare cu executare.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT: S-A RASTURNAT CU MASINA PE DN18 LA VISEU DE SUS. SOFERUL A PLECAT DAR A FOST IDENTIFICAT (FOTO)

Vasile Dale

CA DE 8 MARTIE – Accidente rutiere în Baia Mare, Tăuții de Sus și Cătălina (VIDEO)

Vasile Dale

Galerie foto: Patru israelieni înzăpeziți pe DJ109F Cavnic – Băiuț. Salvați de jandarmii montani maramureșeni

Redactie

7 mesaje

mo ianuarie 10, 2024 at 11:28 pm

sa nu-l preia o ambulanta spre Italia/Germania inaintea lor…
intreb pentru un prieten pe astia cunoscatori: ati zis ca e ginerele.. plm …etc. nevasta-sa ..unde era in tot acest timp? ca totusi la 39 ca ginere te astepti ca situatia sa fie mai clara…sau asta e modelul lor livin la vida loca?

Raspunde
Cornel ianuarie 11, 2024 at 12:50 am

Legea Anastasia ar trebui modificată , adăugat : Permis anulat pe viață !
Domnilor parlamentari , aveți disponibilitatea bunăvoința de a propune această modificare , completare a Legii Anastasia ???

Raspunde
mo ianuarie 11, 2024 at 9:43 am

lucrurile trebuie facute progresiv, in primul rand aplicata pedeapsa actuala care prevede anularea permisului si faptul ca nu poti un an de zile sa-l redobandesti, dupa o astfel de perioada cei mai multi se reabiliteaza. Nu prea vezi cazuri cu din astia implicati din nou in accidente grave. Repet lege este si functioneaza in majoritatea cazurilor CAND SE APLICA!

Raspunde
Cornel ianuarie 13, 2024 at 4:15 pm

,,MO,, , ok , dar parcă una e când îl prinde poliția pe drojdier , la volan , beat in trafic ( și doar atât ) și alta e când drojdierul bețiv și omoară oameni !
Nu-s la fel treburile ! …
Totuși , un om sau mai mulți rămân morți săracii , in timp ce drojdierul ( indiferent de persoană !!! ) , viu rămâne , și după ce iese din niste locuri , tot viu rămâne , sa se poată bucura de viață !
Ar trebui ăștia , bețivii drojdieri ce au făcut accidente din care au rezultat persoane decedate să nu mai aibă voie NICIODATĂ să aibă permis de conducere ! Măcar asta să simtă și ei , bețivii drojdieri !
Găsiți pe internet și pe YouTube un caz din America în care o fată de 19 ani , undeva prin 2019 , tot așa a fost și au murit 2 oameni atunci ! In 2022 ( e video pe YouTube undeva ) , pt fiecare victimă decedată , repet , pt fiecare victimă decedată , a primit închisoare pe viață , deoarece judecătoarea a considerat că s-a întâmplat totul cu premeditare !
Mama șoferiței , in sală fiind , la final i-a zis fetei : ,,Nu plânge ! Bucură-te că încă mai trăiești , bucură-te că mai ai posibilitatea să zâmbești cândva , dar cele două victime ale tale , din vina ta ( !!! ) nu mai pot să facă toate astea !,, ( găsiți pe net toate astea , e real cazul )
NU VĂ URCAȚI LA VOLAN DACĂ ATI CONSUMAT SI DOAR PUTIN ALCOOL !!!
Doamne ajuta tuturor , multă cumpătare șoferilor !
TOLERANȚA ZERO FAȚĂ DE ALCOOL LA VOLAN !

Raspunde
Cornel ianuarie 13, 2024 at 4:26 pm Raspunde
Avea 2,55 gr/l alcool în sânge și a omorât o fată: Fiul fostului primar Bindiu arestat la domiciliu. Procurorii au cerut arest preventiv, însă a fost respins – Stiri din Maramures februarie 13, 2024 at 3:57 pm

[…] de 21 ani a decedat după ce un şofer beat s-a izbit cu maşina de un stâlp – ACTUALIZAREEXCLUSIV – SURSE OFICIALE: Directorul de dezvoltare de la Aramis Invest, care a ucis o tânăr…Lacrimi și durere pentru Alexandra, tânăra de 21 de ani ce și-a găsit sfârșitul la Budeşti, […]

Raspunde
EXCLUSIV ACTUALMM ȘI VASILE DALE| BOMBĂ: Dan Bindiu, fiul fostului primar din Cavnic nu era doar beat, ci DROGAT cu patru substanțe interzise când a produs accidentul în care a murit tânăra Alexandra! Noi vă arătăm ceea ce se voia a fi ținut se martie 1, 2024 at 12:00 pm

[…] EXCLUSIV – SURSE OFICIALE: Directorul de dezvoltare de la Aramis Invest, care a ucis o tânăr…EXCLUSIV: El este şoferul beat care a ucis o tânără de 21 ani. Este Dan Bindiu, fiul fostului primar din CavnicAvea 2,55 gr/l alcool în sânge și a omorât o fată: Fiul fostului primar Bindiu arestat la domiciliu. Procurorii au cerut arest preventiv, însă a fost respinsLacrimi și durere pentru Alexandra, tânăra de 21 de ani ce și-a găsit sfârșitul la Budeşti, în bolidul condus de șoferul beat-crițăEXCLUSIV FOTO: TRAGEDIE LA BUDEŞTI – O fată de 21 ani a decedat după ce un şofer beat s-a izbit cu maşina de un stâlp – ACTUALIZARE accidentbaia marebudeștidan bindiufost primar cavnicimpactmaramureșpolitiesighetu marmațieistiri baia marestiri maramurestragedie budeștiDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.