BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

VIDEO: APEL DISPERAT LA NĂNEȘTI – Cățeluși abandonați în Nănești de o șoferiță FĂRĂ INIMĂ. Haideți să o identificăm

În această seară am primit un apel disperat din partea unor locuitori din satul Nănești, județul Maramureș. Oamenii spun că între Oncești și Nănești, zi de zi, sunt abandonați câini de persoane necunoscute. Oamenii fac un apel la poliție pentru ca acești indivizi să fie identificați și trași la răspundere.

Mai mult, prin intermediul nostru, fac un apel să o identificăm pe o șoferiță care ieri a abandonat într-un sac doi cățeluși chiar în fața porții unei gospodării din Nănești.

”Vă rog frumos să mă ajutați să identific acest monstru. Ieri în jurul orei 13.45 a oprit în fața casei mele un autoturism marca Seat, de culoare albă cu plafon negru cu două dungi albe. De la volan s-a coborât o femeie, care a mers la portiera dreapta spate. A deschis-o și din interior a scos un sac cu doi cățeluși pe care i-a abandonat lângă gardul casei mele.

Dacă există cineva cu inimă mare îl rog frumos să ia măsuri. Așa ceva nu se face. Săptămânal vin mașini și abandonează câini între Nănești și Oncești. Avem deja acolo pe câmp peste 15 câini. Deja umblă în haită ca lupii. Dacă avem poliție, îi rog să ia măsuri” ne-a transmis cititorul nostru.

Te-ar putea interesa si

Băimăreancă bătută cu un lemn de concubin. Individul a fugit până la sosirea poliției

Vasile Dale

Exclusiv: Caniculă – Băiat de 16 ani înecat în râul Iza la Sighetu Marmației (actualizare)

Vasile Dale

Consiliul Județean Maramureș vă invită la cea de-a XIV-a ediție a evenimentului „Crăciun în Maramureș”

Vasile Dale

4 mesaje

Cetateanul ianuarie 10, 2024 at 10:57 pm

„Monstrul” o sa aiba mai mult timp pentru familie si pentru prieteni, adica pentru OAMENI !
Mi se face rau la propriu cand vad atatia asa-zisi iubitori de animale care in loc sa investeasca timp, afectiune si bani IN OAMENI prefera sa „iubeasca” animalele bune si sa urasca „oamenii rai” … vad parinti care-si petrec mai mult cu cainii lor decat cu proprii copii, vad copii care-si neglijeaza parintii pentru niste POTAI !

Raspunde
mo ianuarie 11, 2024 at 12:06 am

ce prost esti sa moara gibilan..n-a zis nime ma prostule ca de ce s-a descotorosit de vietatile alea, ci ca a facut-o intr-un mod prostesc lipsit intr-adevar de orice empatie fata de niste suflete, insa NU ASA ma PROSTULE! Suntem in 2024… ma rog… unii..intelegi? PROSTULE

Raspunde
ASB ianuarie 11, 2024 at 3:18 pm

Potaile alea valoreaza mai mult decat tot neamu’ tau de incestuali.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.