BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: MACABRU – Căprioară măcelărită și aruncată la tomberoanele de lângă terenul de Atletism din Baia Mare – ACTUALIZARE

Descoperire macabră în această seară pe strada Oituz din Baia Mare, în zona rampei de gunoi de lângă Terenul de Atletism. Apelul la 112 a fost făcut de către angajații firmei de salubritate, care au venit să ridice gunoiul când în spatele tomberoanelor au găsit capul, picioarele tăiate și pielea unei căprioare.

La fața locului au sosit echipajele Poliției Municipiului Baia Mare, echipajul de la Criminalistică dar și cel de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Toxice (AEST) din cadrul IPJ Maramureș.

S-a cercetat amănunțit zona pentru a aduna probe care să îi conducă pe polițiști la persoana (persoanele) care au aruncat părțile de căprioară. Totodată se încearcă și aflarea modului în care a fost recoltat exemplarul, dacă a fost recoltat legal sau dacă a fost braconat prin împușcare.

S-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de braconaj cinegetic.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În această seară (joi seara), polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase s-au deplasat pe strada Oituz, în apropiere de intersecția cu strada Transilvaniei unde, lucrători ai Serviciului Public Ambient Urban ar fi identificat rămășițele unui animal din specia de interes cinegetic căprior.

Echipa operativă aflată la fața locului a identificat lângă tomberoanele amenajate în vederea colectării resturilor menajere o piele, un cap și patru picioare, care par a fi din specia de interes cinegetic cerb, femelă, respectiv ciută.

Rămășițele identificate au fost ridicate și predate Direcției Sanitar Veterinare Maramureș în vederea efectuării examinărilor medico-legale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj cinegetic.

Te-ar putea interesa si

FOTO / ACTUALIZARE: SIGHET –Audi R8 în valoare de 50.000 euro INCENDIAT INTENȚIONAT. Proprietarul oferă RECOMPENSĂ pentru cei care pot oferi informații

Redactie

GATERELE DIN LEORDINA ȘI ROMÂNEȘTI ÎN VIZORUL POLIȚIEI: Sute de metri cubi de lemn confiscate și amenzi de 40.000 lei

Redactie

FOTO, VIDEO: Grindina a făcut prăpăd la Sighet. Maşini distruse în urma furtunii

Redactie

2 mesaje

Andrei ianuarie 12, 2024 at 12:57 pm

Mamă da câți bugetari își justifică salariul de pe urma căprioarei… după ce-i găsesc pe flămânzi o să intre în schemă la plată și procurori dar și judecătoarele (că -s 75% muieri din totalul judecatorilor).

Raspunde
VIDEO O căprioară a fost găsită măcelărită ianuarie 22, 2024 at 12:58 pm

[…] Totodată se încearcă și aflarea modului în care a fost recoltat exemplarul, dacă a fost recoltat legal sau dacă a fost braconat prin împușcare, conform vasiledale.ro. […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.