Important

Renovarea energetică a sediului de servicii publice comunitare, regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor/ pașapoarte, situat în municipiul Baia Mare, Strada Școlii, nr. 1

Instituția Prefectului – județul Maramureș, reprezentată legal de domnul prefect, Rudolf Stauder, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne, a semnat astăzi, 11.01.2024, contractul pentru Renovarea energetică a sediului de servicii publice comunitare, regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor/ pașapoarte, situat în municipiul Baia Mare, Strada Școlii, nr.1, Județul Maramureș.

Contractul a fost încheiat între Instituția Prefectului – județul Maramureș și persoana juridică desemnată câștigătoare în urma licitației, anume: S.C. STRUCTO TRADING S.R.L, reprezentată legal de domnul Pop Andrei Ionuț.

Obiectivul general îl reprezintă realizarea lucrărilor de reabilitare termică, cu scopul de a crește performanța energetică a clădirii și a instalațiilor, în vederea îmbunătățirii calității serviciilor prin oferirea de condiții optime desfășurării actului administrativ și totodată reducerea cheltuielilor reprezentate de consumul de energie.
Valoarea totală a Proiectului, reprezentând execuția și finalizarea lucrărilor și remedierea oricăror eventuale defecțiuni ale lucrărilor este de: 5.740.161,46 Lei, fără TVA.

Durata contractului, respectiv durata de execuție este de maximum 9 luni. Lucrările vor fi demarate în cel mai scurt timp.

Date de contact: Instituția Prefectului Județul Maramureș, Strada Gheorghe Șincai nr. 46, Baia Mare 430311, Telefon: 0262 215001, email: [email protected]

Te-ar putea interesa si

AU FOST ÎN MARAMUREŞ: Ruby, Shift, Lino Golden și Jador la Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!

Redactie

De ce Maramureș? 12 motive pentru a vizita Țara celor ”4 țări”

Vasile Dale

COMUNICAT DE PRESĂ / Călin Bota: PNL Baia Mare susține toate proiectele de dezvoltare a orașului, cu amendamentul ca ele să fie dezbătute legal și transparent

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.