BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

VIŞEU DE JOS: Șofer cu permisul suspendat, oprit în trafic de poliţiştii de frontieră

Polițiștii de frontieră maramureșeni au depistat în trafic, pe raza localității Vișeu de Jos, un cetățean român, domiciliat în Maramureș, care conducea un autoturism, cu toate că dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

Ieri, 11 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control, în zona de responsabilitate, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus au oprit în trafic, pentru control, pe raza localității Vișeu de Jos, un autoturism marca BMW, înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un tânăr, de 25 de ani, cu domiciliul pe raza județului Maramureș.

La controlul documentelor, poliţiştii de frontieră i-au solicitat celui aflat la volan permisul de conducere. În urma verificărilor efectuate de polițiștii de frontieră s-a constatat că dreptul de a conduce al maramureșeanului a fost suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Te-ar putea interesa si

FOTO – BESTIA DIN CAREI: Un bărbat şi-a violat și supus la perversiuni sexuale fiul de 5 ani. A fost arestat preventiv

Redactie

VIDEO: Carambol la ieșirea din Sighetu Marmației pe DN18. Trei mașini avariate

Vasile Dale

SUSŢINERE: Mobilizare generală pentru a o susţine pe Oana, care are nevoie de o operaţie în SUA, singura ei şansă de a scăpa de durerile insuportabile

Vasile Dale

2 mesaje

Vasile ianuarie 12, 2024 at 1:24 pm

…”cu domiciliul pe raza municipiului Maramureș”…

Raspunde
Anonim ianuarie 13, 2024 at 6:50 pm

In judetul Baia Mare ? :))

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.