BREAKING NEWSRecomandateTara Codrului

EXCLUSIV VIDEO: Masacru într-un sat de lângă Ulmeni – Câini de stână împușcați mortal fără milă

Avem imagini cumplite primite de la cititorii noștrii din zona orașului Ulmeni. Acolo într-un sat aparținător persoane necunoscute au împușcat fără milă câinii de stână ai unui localnic. Menționăm că animalele aveau lemnul legat la gât așa cum prevede legislația. Cine sunt suspecții? Greu de spus. Oamenii vorbesc de foști polițiști, patronași de pensiuni sau vânătorași care se cred ”mici Dumnezei” că au permis de port-armă.

Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă pe dealul de lângă localitatea Arduzel, sat aparținător de orașul Ulmeni. Indivizii s-ar fi deplasat cu o mașină de teren în zona respectivă. Au împușcat doi câini de stână pe care i-au abandonat în niște tufișuri, în speranța că nu vor fi găsiți și astfel nimeni nu va afla de ”fapta lor de vitejie”.

În această seară polițiștii maramureșeni au aflat despre acest incident deosebit de grav și imediat s-a luat legătura cu Poliția Ulmeni. Interesant este faptul că deși imaginile au fost publice pe rețelele de socializare din zona Ulmeni, niciun polițist din zonă nu s-a autosesizat. Este adevărat și faptul că proprietarul câinilor nu a făcut sesizare la poliție în tot acest timp. Credem însă că s-ar fi putut autosesiza pentru că, în opinia noastră, un polițist care răspunde de o anumită zonă ar fi normal să știe tot ce mișcă în raza sa de competență.

Luni dimineața proprietarul animalelor împușcate va depune plângere la Poliția Ulmeni. Suntem curioși să aflăm dacă a fost sau nu vreo vânătoare autorizată în miez de noapte în zona amintită. Cert este, că sursele noastre spun, că astăzi a fost o vânătoare autorizată. Poate verifică cineva și niște cauciucuri de vară (deși suntem în plină iarnă) de pe una dintre mașinile de teren prezente acolo. Să mai spunem și că în zonă, spun localnicii, focurile de armă care se aud în miez de noapte, ar fi deja o obișnuință.

Dar cine suntem noi să le dăm sfaturi anchetatorilor pentru a nu fi duși de nas. Cert este că vom urmări pas cu pas mersul acestei anchete penale.

ACTUALIZARE

În urma apariției în mediul on-line a articolului de presă intitulat EXCLUSIV VIDEO: Masacru într-un sat de lângă Ulmeni – Câini de stână împușcați mortal fără milă, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire aspectele semnalate, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

ACTUALIZAREIeri, 14 ianuarie, în urma postărilor apărute în mediul on-line privind uciderea a doi câini prin împușcare în localitatea Vicea, polițiștii din Ulmeni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat  proprietarul animalelor ca fiind un bărbat de 49 de ani din satul Vicea.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT GRAV: S-a izbit cu mașina de un podeț la Strâmtorile Țicăului. Șoferul încarcerat (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

UN NOU SCANDAL MOCNEȘTE: Subalternii l-au reclamat pe șeful Poliției Sighetu Marmației la IPJ Maramureș că a emis o dispoziție ilegală. Șeful SPR Maramureș a știut oare?

Vasile Dale

EXCLUSIV – SCANDAL ÎN SPORT: Un campion național face acuzații grave – ”Mi-au distrus cariera sportivă”. Agenția Națională Anti Doping a fost sesizată (actualizare)

Vasile Dale

3 mesaje

Misu ianuarie 14, 2024 at 8:33 pm

La fel as face si eu,cățeii aia sunt nevinovați,v as trage glonț nemernicilor.

Raspunde
Eu ianuarie 15, 2024 at 10:16 pm

Ce oameni fara suflet…sper sa se faca dreptate.Oare ce rau le-au facut bietii caini sa ii impuste?Dreptate!!!

Raspunde
VIDEO: Un șmecheraș cu ”Jipan” s-a răsturnat într-un șanț în zona localității Chelința – Stiri din Maramures ianuarie 17, 2024 at 9:06 pm

[…] EXCLUSIV VIDEO: Masacru într-un sat de lângă Ulmeni – Câini de stână împușcați mortal… accidentchelințaimpactmaramureșpolitiestiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.