BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE: Un polițist și vecinul lui au fost furați de doi tineri. În timpul liber, polițistul a prins hoții

Un polițist de la Serviciul Ordine Publică din cadrul IPJ Maramureș dar și vecinul său au rămas azi noapte fără o trotinetă respectiv o bicicletă.

Furtul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. Pe imagini se vede cum doi tineri au sustras trotineta și bicicleta și au plecat liniștiți.

Astăzi la prânz polițistul aflat în timpul liber a reușit să îi identifice pe poți după ce a recunoscut adidași roșii cu care era încălțat unul dintre suspecți.

E în acest moment cei doi tineri sunt la sediul Poliției pentru audieri. Bunurile au fost recuperat bunurile au fost recuperate.

Pe numele lor sau a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

ACTUALIZARE:,OPERATIVITATEA UNUI POLIȚIST A DUS LA ÎNDEPLINIRE REZOLVAREA UNUI CAZ DE FURT

Doi tineri cu vârste de 18 și 19 ani din Baia Mare, sunt cercetați de polițiști pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Astăzi, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 13.00, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată despre producerea unui furt, în urma căruia au fost sustrase o bicicletă si o trotinetă din subsolul unui imobil de pe bulevardul Republicii, iar ulterior, persoanele bănuite de comiterea faptei le-au abandonat în alt loc.

Operativitatea comisarului de poliție Ardelean Cristian, aflat în timpul liber, a dus la prinderea celor două persoane bănuite de comiterea faptei, care s-au reîntors la fața locului, fiind recunoscute de polițist în urma vizionării camerelor de supraveghere.

Bunurile au fost recuperate și restituite persoanelor vătămate, iar polițiștii continuă cercetările în dosarul penal întocmit pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Te-ar putea interesa si

FINANȚARE ISTORICĂ PENTRU ORAȘUL VIȘEU DE SUS – PROIECT ÎN VALOARE DE 25 DE MILIOANE DE EURO – CONTRACT DE FINANȚARE SEMNAT

Redactie

REUȘITE: Elevii Vasile Gabriel Vouciuc și Grigor Petruța s-au calificat la etapa națională la Concursul de Istorie ”Memoria Holocaustului!

Vasile Dale

RUPERE DE NORI LA MIREŞU MARE: Drum recent reabilitat, inundat la Stejera

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.