BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO – Un adolescent s-a tăiat cu schiurile după ce a căzut pe pârtia Șuior. Record de intervenții pe pârtiile din județ ale salvamontiștilor maramureșeni

Zi geroasa dar zi de foc pentru salvamontiștii din întreagă țară solicitați sa intervină la un număr ingrijorator de mare de evenimente, record nedorit al acestei ierni.

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 112 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor. Astfel, Salvamont Maramureș a intervenit în 11 cazuri la pârtiile Șuior, Cavnic etc.

La Șuior un adolescent în vârstă de 16 ani a căzut pe pârtie și s-a tăiat cu schiurile. Un turist aflat în telescaun a văzut sânge pe zăpadă și a cerut ajutor.

Temperaturile scăzute au impus intervenții foarte rapide ale salvamontiștilor astfel încât persoanele accidentate sa nu fie expuse foarte mult frigului , apoi transportate urgent la Ambulanță sau în punctele calde amenajate special .

Salvamont România, singurele structuri abilitate legal să desfășoare activități de salvare montană ale persoanelor cu afecțiuni medicale accidentate pe munte, va îndeamnă la prudență și responsabilitate în derularea activităților montane și vă invită să le fiți alături în campania de reducere a numărului de accidente montane!

Te-ar putea interesa si

VIDEO / BAIA MARE: Incendiu la o hală de producţie de hrană pentru animale. Arde o suprafaţă de circa 100 mp

Redactie

FOTO EXCLUSIV: Tinerii au luat-o razna – Un puștan de 18 ani și-a bătut mama în VIVO Baia Mare. Trei echipaje de poliție au intervenit

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Mai repede ajungi pe Lună decât la Mangalia din Baia Mare – 24 ore si 24 minute!!!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.