BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

VIDEO – Un adolescent (14 ani) din Țara Oașului împușcat mortal lângă Roma. În Valea Seacă sătenii sunt șocați de cele întâmplate

Alexandru, un adolescent de doar 14 ani, originar din zona Oașului a județului Satu Mare, conform informațiilor PresaSM, a fost ucis într-o stației de metrou din Roma. Echipele de intervenție au ajuns imediat la fața locului, însă, în ciuda eforturilor lor de a-l resuscita pe băiat, intervenția lor s-a dovedit a fi inutilă. Tânărul de 14 ani, care, potrivit primelor informații, a fost împușcat de două ori în abdomen și într-un picior, a murit la scurt timp după sosirea lor. În Valea Seacă localnicii sunt șocați de cele întâmplate.

Alarma s-a declanșat în toiul nopții. În jurul orei trei dimineața, cineva a alertat serviciile de urgență cu privire la prezența unui tânăr rănit în parcarea de lângă stația de metrou din Monte Compatri din Roma. Imediat, ambulanța trimisă de 118 a ajuns la fața locului. Personalul medical s-a deplasat de urgență și a încercat imediat să îl salveze pe tânăr, dar nu au mai putut face nimic pentru el; acesta a murit la scurt timp, titează jurnaliștii de la Corriere de la Sera.

Carabinierii de la Unitatea de Investigații din Frascati, coordonați de Procuratura din Velletri, au ajuns și ei în scurt timp la stația de metrou și au demarat o anchetă pentru a încerca să clarifice și să reconstituie cele întâmplate. Potrivit primelor constatări, tânărul de 14 ani ar fi fost împușcat de două ori în abdomen și într-un picior. Anchetatorii cred că împușcăturile sunt legate de două găști rivale.

Unchiul tânărului a declarat că este exclus ca acesta să fie implicat într-un astfel de scandal și că cel mai probabil a fost victima acelui conflict care a continuat în stația aflată la periferia Romei.

„Este o tragedie fără sens. I-au luat viața fără niciun motiv. Mergea la școală și juca fotbal. Nu umbla pe străzi și nu era implicat în droguri. Fratele meu este partenerul mamei lui, pentru el era ca un fiu: a stat cu el în această noapte pentru că voia să doarmă la un alt unchi”, a spus unchiul băiatului pentru jurnaliștii italieni.

Carabinierii de la Unitatea de Investigații din Frascati au efectuat o serie de verificări și inspecții în zona în care a fost ucis adolescentul de 14 ani, în căutarea oricăror urme lăsate de criminal.

Adolescentul locuia în Monte Compatri de doi ani, împreună cu mama sa, tatăl vitreg, cei doi frați mai mici. Tânărul era elev la școala „Domenico Savio” și urma să treacă la învățământul superior în anul următor. Avea o pasiune deosebită pentru istorie și fotbal, petrecându-și timpul liber alături de prieteni. 

Te-ar putea interesa si

REMECIOARA: Ce au găsit poliţiştii în urma perchezițiilor la domiciliul unui bărbat de 28 de ani

Redactie

EXCLUSIV FOTO – ȘOCANT: Un tânăr din Rogoz şi-a înjunghiat fratele (ACTUALIZARE)

Redactie

CORONAVIRUS: Maramureşul înregistrează un nou deces cauzat de Covid-19. Numărul morţilor ajunge la 13

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.