BREAKING NEWSImportant

Echipa Exoros de Robotică de la Colegiul Tehnic „George Barițiu” din Baia Mare demonstrează că perseverența și determinarea conduc la succes

FIRST Tech Challenge România în sezonul 2023/2024 CENTERSTAGE℠ by RTX se anunță a fi un sezon de robotică unic, ce îmbină armonios tehnologia cu arta, pentru a ne oferi un spectacol contra-cronomentru. Inovația este vedeta sezonului FTC #CENTERSTAGE. Elevii FIRST Tech Challenge din întreaga lume vor aplica abilitățile creative STEAM pentru a construi roboți performanți și pentru a concura în CENTERSTAGE.

Însă, pentru echipa de robotică Exoros a Colegiului Tehnic „George Barițiu”, nu doar că a fost o provocare, ci și o oportunitate de a dovedi că munca va fi mereu răsplătită. Aceștia își doresc să promoveze educația STEM în comunitatea locală și să atragă cât mai mulți elevi în acest domeniu care poate schimba vieți.

Prin hărnicia lor și dărnicia în a strânge sponsorizări, membrii echipei Exoros nu doar că au asigurat participarea lor la concurs, dar au și reușit să construiască relații de prietenie puternice cu alte echipe. Această abordare deschisă și pozitivă a adus nu doar succes în competiții, ci și apreciere din partea celorlalte echipe.

„Ne dorim să promovăm cât mai mult domeniul tehnic, acesta fiind subestimat de multe ori. Consider că odată ce ajungi în domeniul roboticii, nu vei mai vrea să pleci. Este o experiență din care poți învăța, lega prietenii și să-ți creezi amintiri pe viață.” – Ciceu Alexandru, liderul echipei.

Te-ar putea interesa si

FOTO CITITORI: ”Localii” vin, se uită și pleacă – Autoturism abandonat plin de mizerie și șobolani morți – focar de infecție pe strada Melodiei

Vasile Dale

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ PENTRU MARAMUREŞ: COD GALBEN de averse torenţiale, grindină şi vânt puternic

Redactie

IONEL BOGDAN: ”Am cumpărat echipamente noi pentru echipa SMURD Maramureș”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.