BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Pieton în comă după ce a fost lovit de o maşină la Ruscova. La volan era șeful DGASPC Poienile de sub Munte (actualizare)

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut aseară pe DJ187 la Ruscova.

În timp ce un bărbat în vârstă de 58 ani conducea un auto dinspre Poienile de Sub Munte spre Leordina a surprins şi accidentat grav un bărbat de 54 ani care se afla în traversarea neregulamentară a drumului.

Victima a fost preluată de echipajele medicale sosite la faţa locului şi transportată în stare comatoasă la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus. Şoferul a fost testat, rezultatul fiind zero.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE

Conform informatiilor noastre mașina implicată în accident aparține de DGASPC Maramureș. Era condusă de șeful instituției de la Poienile de Sub Munte, Mihai Oancea. Se pare că era în afara orelor de program!

Deocamdată nu este clar unde mergea cu mașina instituției în afara programului și nici dacă era singur în autoturism. Unii localnici spun ca era insoțit de o persoană.

Cert este că, spun localnicii, însemnele instituției au fost date jos de conducatorul auto. De ce? Încercăm să aflăm.

ACTUALIZARE

Conducerea DGASPC Maramureș a dispus demararea unei cercetări administrative în urma incidentului rutier în care a fost implicat un angajat al instituției, iar în funcție de concluzii, vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Raportat la informațiile publicate în mass-media, facem precizarea că autoturismele din parcul auto al DGASPC Maramureș nu sunt inscripționate, iar un șef centru nu are un program de lucru fix, fiind la dispoziția beneficiarilor ori de câte ori este necesar, în funcție de nevoile serviciului social pe care îl coordonează.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Aseară, 17 ianuarie, la ora 20.00, polițiștii Secției 4 Poliție  Rurală Leordina au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, pe D.J. 187 în comuna Ruscova, a avut loc un accident de circulație soldat cu victimă.

          Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus  de  către un bărbat de 58 de ani, din Leordina, a surprins și accidentat un bărbat de 54 de ani, din Ruscova, care se afla în traversarea părții carosabile, în calitate de pieton.

          În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Vișeu de Sus, de unde a fost transferat la Spitalul Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate

          Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero.

          În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXERCIŢIU: Forţe importante dislocate la misiuni de salvare în vârf de munte

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: RĂZBUNARE MAFIOTĂ? Unei polițiste din Borșa i-a fost aprins autoturismul și garajul în miez de noapte (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO: Nouă turişti din Ungaria, coborâţi în siguranţă de salvatorii montani borşeni după 15 ore de căutări

Redactie

1 mesaj

EXCLUSIV: A murit pietonul accidentat de șeful Centrului de Îngrijire și Asistență Poienile de Sub Munte – Stiri din Maramures ianuarie 28, 2024 at 9:09 pm

[…] EXCLUSIV VIDEO: Pieton în comă după ce a fost lovit de o maşină la Ruscova. La volan era șeful… accidentimpactmaramureșpoienile de sub muntepolitieruscovastiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.