BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: Maşini în şanţ din cauza carosabilului necurăţat, copac căzut peste 2 autoturisme la Sighet – actualizare

Probleme în trafic, după ce ninge în unele zone din Maramureş. Din cauza carosabilului alunecos pe DN 18 Sighet – Borşa, în Pasul Hera, un TIR a ajuns în şanţ, la fel a plonjat un autoturism în şanţ pe DJ184 Cavnic – Ocna Şugatag.

În Sighetu Marmaţiei, pompierii au intervenit la degajarea unui copac căzut peste 2 autoturisme parcate. Din fericire nu au fost victime.

Evenimentul nedorit s-a produs în cartierul Tudor Vladimirescu din. Un copac, sub greutatea zăpezii, a cedat și a fost smuls din rădăcină, căzând peste câteva autoturisme, variindu-le. La o primă inspecție, copacul nu arată semne că ar fi îmbătrânit sau că s-ar fi impus tăierea lui.

Totodată, copacul a blocat strada, căzând transversal peste aceasta.

Incidentul s-a petrecut în jurul orelor 18:30. Norocul a fost că în acel moment nu se aflau pietoni pe trotuar sau vreun autoturism care să fie surprinși de copac. Un autoturism a fost avariat mai serios, iar altele două au scăpat mai ușor.

La fața locului a apărut imediat un echipaj de la Poliția locală, care a închis accesul auto și pietonal în zonă. Ulterior a sosit o echipă de muncitori de la SPG „Urbana” pentru a tăia copacul și degaja drumul. (sighet247.ro)

De altfel, ANM a emis o informare meteorologică valabilă până sâmbătă, 20 ianuarie, ora 17.Fenomene vizate: precipitații moderate cantitativ, intensificări ale vântului. În intervalul menționat temporar vor fi precipitații în toate regiunile, iar în Muntenia și în zona Carpaților Orientali, local acestea vor fi moderate cantitativ (se vor acumula 10…15 l/mp și izolat peste 20 l/mp).
Vor fi ploi, care se vor transforma în ninsoare, din după-amiaza zilei de vineri (19 ianuarie), în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și în nordul Moldovei, iar noaptea și în restul teritoriului. Se va depune strat de zăpadă.
Sâmbătă (20 ianuarie) va continua să ningă în Oltenia, Muntenia și în Dobrogea, dar în general slab cantitativ.
Temporar vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze în general de 40…50 km/h, ninsoarea va fi viscolită și vizibilitatea scăzută.

Vremea se va răci semnificativ, vineri (19 ianuarie) în jumătatea de nord a țării, iar sâmbătă (20 ianuarie) și în restul zonelor.

Te-ar putea interesa si

CONTINUARE INCIDENT SIGHET: INSPECTORATUL SCOLAR A SESIZAT POLITIA. PROFESORUL ANCHETAT (VIDEO)

Vasile Dale

ITF SIGHET, LA ORA BILANŢULUI: Aproximativ 3.000.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, confiscate în anul 2019, la frontiera de nord a României

Vasile Dale

TRAGEDIE LA SARASAU: S-AU RASTURNAT CU TRACTORUL – O FEMEIE DECEDATA, TREI COPII SI TREI ADULTI GRAV RANITI (PREMIERA – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.